Η σκηνή που αρνήθηκε να γυρίσει ο Τζόζεφ Φάινς για το Handmaid's Tale

Απλούστατα επειδή ήταν πάρα πολύ σκληρή.

Το Handmaid’s Tale έκανε πολλά περισσότερα από το να σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Έβαλε τους τηλεθεατές να σκεφτούν, το χειρότερο σενάριο που θα μπορούσε να τύχει στις μελλοντικές γενιές. Και δη σε εκείνες των γυναικών. Και δικαιολογημένα μετράει βραβεία Emmy ως Καλύτερη Δραματική Σειρά.

 

Μην υποτιμάμε ωστόσο την δυναμική που έχει η κάθε σκηνή ξεχωριστά. Όλες εκείνες που σε έκαναν να προβληματιστείς, να τρομάξεις, να πέσεις σε περισυλλογή. Και είναι και εκείνες που δεν προβλήθηκαν ποτέ γιατί απλούστατα ήταν πολύ σκληρές. Ο Τζόζεφ Φάινς υπήρξε πρωταγωνιστής σε μία σκηνή από αυτές. Ή μάλλον παραλίγο να υπάρξει, αφού αρνήθηκε να την γυρίσει επειδή ήταν αρκετά σκληρή.

«Για πολλούς λόγους, όσο σατανικός και αν είναι ο ρόλος μου, πρέπει στο τέλος να βγάζω προς τον κόσμο ότι προσπαθώ να τον υποστηρίξω. Στο επεισόδιο 9, μετά την κουβέντα με τον Λουκ, το σενάριο έλεγε αρχικά πως ο χαρακτήρας μου θα βίαζε την Σερένα (Υβόν Στραχόβσκι) στο δωμάτιο του ξενοδοχείου. Αντέδρασα εκεί γιατί ό,τι και αν είναι ο Φρεντ, δεν παύει να είναι άνθρωπος. Δεν μου κολλούσε» δήλωσε ο ηθοποιός στο Entertainment Weekly.

 

 

Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, ο χαρακτήρας του Φάινς έχει κερδίσει τον κόσμο. Όπως και η σειρά που πήρε το πράσινο φως για 3η σεζόν μέσα στο 2019.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved