Αυτή τη φορά ο Godzilla θα τα βρει «μπαστούνια»

Κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες από την νέα ταινία του Άρχοντα των Τεράτων.

Το 1998 έγινε ένα τεράστιο λάθος. Το Χόλιγουντ πήρε ένα σπουδαίο project του ιαπωνέζικου κινηματογράφου και – πώς το ‘παθε -  το κατέστρεψε. Κυριολεκτικά.

Χαζό θέμα, ένας δεινόσαυρος που δεν σε τρόμαζε, κακή πλοκή και περιττά godzillάκια.  Και πάνω που είχαμε πειστεί ότι το franchise πέθανε, ήρθε ο Gareth Edwards (σκηνοθέτης του Star Wars: The Last Jedi) με το remake αλά «Pacific Rim» και πάθαμε τρέλα. Ήταν τόσο καλό που ο κόσμος απαίτησε sequel και η ευχή του δεν θα αργήσει να γίνει πραγματικότητα.

Για τον Godzilla και για άλλες 9 ταινίες που καταστράφηκαν λόγω remake έχουμε ξαναμιλήσει.

godz

 

Θα πέσει Ε-Π-Ι-Κ-Ο ξυλίκι

Σε αντίθεση με το τερατούργημα του 1998, στο δεύτερο έργο ο προϊστορικός δεινόσαυρος αντί να κόβει βόλτες σαν εχθρός της Νέας Υόρκης, ξεπροβάλλει από τα βάθη του ωκεανού για να τα βάλει με δύο kaiju. Χορταστικότατο ξυλίκι τιτάνων, με λίγα λόγια. Το τρίπτυχο της επιτυχίας μπουνίδια-κλωτσίδια-φλόγες, δηλαδή, εφαρμόστηκε τέλεια και ο Godzilla μας μετά από την επική handicap μάχη τράβηξε για τον ωκεανό για να ξεκουραστεί.

Στην νέα ταινία «Godzilla: The King of Monsters», ξυπνάει από τα άδυτα της γης ένας εχθρός που αναγκάζει τον δεινόσαυρό μας να ξαναβγεί στην επιφάνεια. Και όχι, δεν μιλάμε για τον King Kong, άλλα για τρία μυθικά πλάσματα εκ των οποίων το ένα είναι και τρικέφαλο, παρακαλώ (έχουν ξαναπλακωθεί στις ιαπωνέζικες ταινίες).

 

King Ghidorah

 

Πρόκειται για τα Mothra, Rodan και τη μεγαλύτερη απειλή που ακούει στο όνομα King Ghidorah, τα οποία ξυπνούν για να κατακτήσουν τον κόσμο. Όπως είναι κατανοητό, πάλι κάποια πόλη θα γίνει θρύψαλα, τα τσουνάμι θα γίνουν καθημερινότητα και το ξύλο θα είναι μανιακό.

Μέχρι να βγει στις αίθουσες στις 31 Μαΐου του 2019, μπορούμε να πάρουμε μια γεύση από την πρώτη φωτογραφία που κυκλοφόρησε με τον Godzilla να βγάζει περισσότερη φλόγα και από τους δράκους της Καλίσι.

 

 

Υπομονή λοιπόν, ο Godzilla επιστρέφει αυτή τη φορά σε σκηνοθεσία του σεναριογράφου των «Χ2», «Superman Returns», «X-Men: Apocalypse» και με  συμπρωταγωνιστές τους Vera Farmiga, Sally Hawkins και Ken Watanabe ο οποίος επιστρέφει στο ρόλο του Dr. Ishiro Serizawa προκειμένου να εκσφενδονίσει για μία ακόμα φορά τη μεγάλη ατάκα…

 

 
 
Μετά από λίγο κυκλοφόρησε και αυτή. Έτσι, για να έχουμε και ένα κάδρο ανησυχίας για τη μάχη που έρχεται...
 
 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved