Κορίτσια, μαλώνετε;

7 κορυφαίες σκηνές με αδιανόητα καυτό «Woman to Woman» ξυλίκι. 

Η βία στην πραγματική στη ζωή είναι καταδικαστέα, δεν ισχύει όμως το ίδιο και για τις ταινίες. Εκεί, είναι μια σταθερά που συνηθίζεται ακόμα και στις κωμωδίες. Αν ένα έργο δεν περιέχει ψήγματα βίας, πολύς κόσμος απογοητεύεται. Ένα μπουνίδι, βρε αδερφέ. Έστω και στο χαλαρό. Έτσι για το καλό...

 

panch

 

Κάποτε είχαμε τους cultιάρηδες Σταλονεσβαρτζενεγκερικούς που ήξερες πως θα δεις εγγυημένο, ωμό, λαχταριστό βρωμόξυλο και τρελαινόσουν. Όταν όμως στην εξίσωση άρχισαν μπαίνουν και οι γυναίκες, τότε το παιχνίδι άλλαξε.

Δεν χρειάζεται να το κρύβουμε άλλωστε: όταν βλέπουμε γυναικάρες σε μεγάλη και μικρή οθόνη να τις «παίζουν» κάτι παθαίνουμε. Γουστάρουμε, φτιαχνόμαστε, κάνουμε τη σκηνή ξανά και ξανά review (ή τουλάχιστον έτσι κάνω εγώ, ο υπερβολικός).

Σήμερα, λοιπόν, που είναι τα γενέθλια της Michele Rodriguez – a.k.a. Leti από το «Fast & Furious» - ξύπνησαν μέσα μας μνήμες από εκείνη την επική σκηνή ξύλου απέναντι στην Ronda Rousey στο «Fast 7».

 

fasttt

 

Και τι δεν είχε αυτό το Cat-Fight! Αγριάδα, μπουνίδια, κλωτσίδια και ωμή βία μεταξύ της κυρίας Toretto και της πρώην πρωταθλήτριας του UFC, σε σημείο που αναγκαστήκαμε (και καλά) να θυμηθούμε τις πιο επικές σκηνές βίας μεταξύ δύο θηλυκών στην ιστορία του σινεμά και της τηλεόρασης. Και η αλήθεια είναι πως βρήκαμε ΠΟΛΥ καλό υλικό.

Άραξε, πάρε μπιρίτσα και ψήφισε το Cat-Fight που θα σε τρελάνει περισσότερο. Έχεις 7 να απολαύσεις!

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved