Την προσοχή σας λίγο: Έχουμε νέα για την ταινία Sopranos

Όλα όσα θα δούμε στο γκανγκστερικό φιλμ του Alan Taylor.

Το γεγονός και μόνο ότι ο Alan Taylor θα σκηνοθετήσει την ταινία, είναι ένα υπέροχο νέο για τους φανς – καθότι ο σκηνοθέτης είχε κερδίσει Emmy για τα επεισόδια της σειράς που είχε αναλάβει.

Από εκεί και πέρα γνωρίζαμε βασικά πράγματα. Ότι η ταινία θα ονομάζεται ''The Many Saints of Newark'' και θα λειτουργήσει ως prequel για την πετυχημένη σειρά που κέρδισε 21 Emmy’s και 5 Χρυσές Σφαίρες.

 

taylor

 

Μάθαμε όμως και άλλα καλούδια από το ρεπορτάζ του Wrap. Το σενάριο υπογράφει ο δημιουργός της σειράς, David Chase, αλλά και ο Lawrence Conner που αποτέλεσε βασικός σεναριογράφος.

Η ταινία που θα προβληθεί από το ΗΒΟ θα τοποθετείται στο 1960 και στις εξεγέρσεις που είχαν γίνει εκείνη την εποχή στο Νιούαρκ του Νιου Τζέρσι, ανάμεσα στους Ιταλούς αποίκους και τους Αφροαμερικανούς.

 

Sopranos movie announced 929167

 

Στην ταινία, λόγω του flashback, θα υπάρχει χώρος για τον πατέρα του Tony, Giovanni Soprano (σ.σ.: θα τον παίξει ο Joseph Siravo) και θα περιγράφει τα πρώτα του βήματα στον σκοτεινό υπόκοσμο της εγκληματικότητας. Δεν ξέρουμε κατά πόσο θα γίνει αναφορά στην Cosa Nostra που δέσποζε ανενόχλητη εκείνη την περίοδο, αλλά ένα γκανγκστερικό φιλμ παλαιάς κοπής θα δώσει στο Sopranos έναν περήφανο προκάτοχο.

 

Sopranos3

 

Περιμένουμε να μάθουμε ακόμη το καστ και την ημερομηνία που θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Καλό βόλι.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved