Ετοιμάζεται ταινία Sopranos και είσαι ελεύθερος να ουρλιάξεις

Το ''The Many Saints of Newark'' θα λειτουργήσει ως prequel της πετυχημένης σειράς.

Αν μέχρι σήμερα δεν έχεις δει το Sopranos, θα στο πούμε ωμά: έχεις χάσει μία από τις ωραιότερες τηλεοπτικές σειρές που έχουν γυριστεί ποτέ.

Και μπορεί τα χρόνια να έχουν περάσει από το τελευταίο επεισόδιο, αλλά αυτές οι πραγματικά πετυχημένες σειρές, δεν σταματούν ποτέ να αποτελούν αφορμή για έμπνευση.

sopr


Σε περίπτωση ωστόσο που την είδες και την απόλαυσες, θα χαρείς με το παρακάτω νέο. Ο δημιουργός της σειράς, David Chase, ετοιμάζει ταινία για το Sopranos η οποία θα λειτουργήσει ως prequel για τη σειρά.

Η ταινία θα τοποθετείται στην δεκαετία του '60, με τους πολέμους ανάμεσα στους Αφροαμερικάνους και τους Ιταλούς να έχουν ξεκινήσει για το ποιος ελέγχει την περιοχή του Νιούαρκ και αναμένεται να μας γνωρίσει μερικούς από τους μεγαλύτερους χαρακτήρες της σειράς στα πρώτα τους βήματα. Ένας από αυτούς θα είναι και ο πατέρας του Tony, Giovanni. Η ταινία θα έχει τον τίτλο ‘‘The Many Saints of Newark’’.

 

Ο Chase θα υπογράφει και το σενάριο και αναμένεται να κάνει τόσο καλή δουλειά στην ταινία όσο και στη σειρά. Μην ξεχνάμε ότι στο διάστημα 1999-2007, η σειρά κέρδισε 21 βραβεία Emmy και 5 Χρυσές Σφαίρες. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved