Έλα πες: δεν βρίσκεις και εσύ ΑΝΟΥΣΙΑ κάποια meetings στη δουλειά;

Υπάρχει μία online υπηρεσία που θα μας σε βοηθήσει με το πρόβλημα.

Δεν ξέρουμε αν η δουλειά σου περιλαμβάνει το να είσαι σε γραφείο. Αν όμως τυχαίνει να είσαι «ομοιοπαθής», θα ξέρεις πως κάποιες μέρες είναι πιο δύσκολες από άλλες. Που δεν έχεις όρεξη να σε σηκώσει τίποτε από την καρέκλα. Που θες να απαντήσεις στα emails γράφοντας «Ρε άντε από ‘κει χάμω».

Ξέρεις τι έρχεται μετά;

Κάτι meetings 9.30 το πρωί.

 

1

 

ΡΕ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΡΕ; Τι 9.30 το πρωί; Δεν έχει προλάβει να κατανοήσει ο εγκέφαλος ότι έχει μπει καφές στο «σύστημα». Ποια meetings; Και το κυριότερο, για ποιο λόγο; Γιατί από τις φορές που μία ομάδα μπαίνει για meeting, αναγνωρίζουμε πως σε κάποιες δεν θα χρειαζόταν καν συνάντηση. Παρά μόνο ένα email.

Για παράδειγμα, αν κάποιος θέλει να σε ενημερώσει πως η ομάδα σου θα λάβει μέρος σε μαραθώνιο, δεν είναι ανάγκη -ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ- να σε σηκωσει από το γραφείο για να στο πει. Μπορεί να στο στείλει με ένα email. Γι’ αυτό υπάρχουν! Και γι’ αυτό και υπάρχει και η παρακάτω ΑΝΩΝΥΜΗ online υπηρεσία, που αναλαμβάνει να ενημερώσει τους διοργανωτές ενός meeting, πότε αυτό είναι ΠΕΡΙΤΤΟ.

Related image

 

Άρα στην περίπτωση του μαραθωνίου, αυτός που θα οργάνωνε το meeting θα έπαιρνε το παρακάτω email.

 

ShouldHaveBeenA 1528728242

 

Και όλο αυτό ανώνυμα ε; Επισκέψου το Should Have Been An Email, όπου το μόνο που χρειάζεται είναι να δηλώσεις την φύση του meeting με την οποία διαφωνείς και το email του ιθύνοντα – ή και περισσοτέρων. Δεν ξέρουμε αν θα το σταματήσει αλλά σίγουρα θα τον βάλει σε σκέψεις. 

Και τώρα σας αφήνω γιατί πρέπει να παραβρεθώ σε ένα meeting.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved