Τι απέγιναν τα ζευγάρια από τα «Φιλαράκια» 14 χρόνια μετά το τέλος της σειράς;

Ο δημιουργός της σειράς αποκαλύπτει τι κάνουν σήμερα ο Ρος, η Ρέιτσελ, ο Τσάντλερ και η Μόνικα.

Είναι ενδεχομένως η πιο γνωστή κωμική σειρά όλων των εποχών. Η παρέα των έξι, τρεις άντρες-τρεις γυναίκες, ένα μεγάλο «κρεβάτι» που κράτησε ζωντανό το ενδιαφέρον μας από το 1994 μέχρι το 2004 και συνεχίζει ακόμα και σήμερα να μας προσφέρει άπειρο γέλιο στις επαναλήψεις της. «Τα Φιλαράκια» είναι η επιτομή του γέλιου στις ΗΠΑ, η τηλεοπτική σειρά που δεν θα παλιώσει ποτέ, όσα χρόνια και αν περάσουν.

Μετά το τελευταίο επεισόδιο η κατάσταση ήταν η εξής: Chandler και Monica μετακόμισαν εκτός πόλης με τα δίδυμα υιοθετημένα παιδάκια τους, Ross και Rachel επιτέλους «are not on a BREAK», η Phoebe είναι παντρεμένη με τον… Ant-Man και ο Joey συνεχίζει τις σκανταλιές του στο Hollywood και στη σειρά «Joey». 

 

 

Και αν για τους Joey και Phoebe δεν ανησυχούμε ιδιαίτερα όσον αφορά τις σχέσεις τους, για τα άλλα δύο ζεύγη δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο. Κάποια στιγμή η Monica θα θυμηθεί τον έρωτά της για τον Richard και θα διαλύσει το γάμο, ενώ Ross και Rachel δεν υπάρχει περίπτωση να μην μπερδευτούν για το αν είναι σε διάσταση ή όχι.

 

ross

 

Και εκεί που ζούσαμε μέσα στην αμφιβολία, ήρθε ο David Crane (εκ των δημιουργών της σειράς) στο πάνελ της εκπομπής «The Wrap» για να δώσει στον κόσμο τις απαντήσεις που ζητούσε:

Για τη σχέση Ross και Rachel: «Η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύτηκαν αρκετά να συγχρονιστούν αλλά τα καταφέρνουν και σήμερα μια χαρά. Είναι ακόμα μαζί». Όσο για το άλλο ζεύγος: «Προφανώς και είναι μαζί». Μετά τις καθησυχαστικές αυτές δηλώσεις, ο Crane ρωτήθηκε και για ένα άλλο θέμα που απασχολεί τους φαν της πολυλατρεμένης σειράς. Το αν θα πραγματοποιηθεί το πολυπόθητο reboot.

Πριν δεις τι απάντησε θυμήσου το κουιζάκι μας για «Τα Φιλαράκια» και τους «Απαράδεκτους».

Η απάντηση του Crane όμως δυσαρέστησε πολύ κόσμο: «Δεν θα γίνει reboot. Κάναμε ένα μίνι reunion αλλά μέχρι εκεί».

Μήπως κάνει λάθος ο κύριος Crane;

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved