Ο Jamie Foxx θα είναι ο νέος Spawn

Σπουδαία τα νέα για τον «Σκοτεινό Επισκέπτη».

Από superheroes και αν έχουμε χορτάσει τελευταία. Και τι δεν έχει πια ο μπαχτσές της μεγάλης οθόνης; Ξεκινήσαμε με Batman, συνεχίσαμε με Ironman, φτάσαμε στον Captain America και πλέον περιμένουμε την Captain Marvel και τη σύντροφο του Ant-Man, Wasp. Δεν έμεινε και κανείς άλλος...

Στο αφιέρωμά μας για τους Αδικημένους Υπερήρωες που θέλουμε να δούμε στη μεγάλη οθόνη, είχαμε αναφερθεί και στον φύλακα του κάτω κόσμου, τον συνδετικό κρίκο των ζωντανών και των νεκρών. Τον υπέρτατο, τον τρομακτικό Al Simmons, γνωστό στο ευρύ κοινό ως Spawn.

Τον εκπαιδευμένο δολοφόνο που προσπάθησε να μπει στην καρδιά μας το 1997 με την ταινία «Spawn», ωστόσο η εξαιρετική ερμηνεία του Michael Jai White πήγε στράφι από τα ελλιπή CGI της εποχής.

 

 

Παρόλα αυτά υπάρχει φως στο τούνελ. Όπως μάθαμε πρόσφατα, το franchise θα ξαναζωντανέψει από τα χέρια μάλιστα του αυθεντικού δημιουργού του, ‎Todd McFarlane και θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2019. Πέραν όμως των καλών μαντάτων για το σκηνοθέτη - ο οποίος είναι βέβαιο ότι θα δώσει πόνο για να βγει καλός ο ήρωάς του - δεν αργήσαμε να μάθουμε και το ποιος θα είναι ο τύπος που θα παίξει τον διάσημο αντι-ήρωα.

Ο Jamie Foxx, ο «Django Unchained» της καρδιάς μας, επιστρέφει στο υπερηρωικό σύμπαν μετά τη συμμετοχή του ως Electro στο «Amazing Spiderman 2», αυτή τη φορά όμως για να παίξει τον φύλακα της κολάσεως. 

jamie foxx

 

Ο Spawn είναι ένα πρότζεκτ που αξίζει το ρίσκο, ο ήρωας είναι από τα πιο αγαπημένα κόμικ όλων εποχών και πλέον με την πρόοδο της τεχνολογίας είναι βέβαιο ότι θα τα πάει καλύτερα από τον γραφικό κακό του 1997.

Μόνο και μόνο βέβαια το γεγονός ότι ο Foxx θα είναι στον κεντρικό ρόλο μάς δίνει από τώρα ελπίδες ότι κάτι καλό σκαρώνει ο ‎McFarlane και οι συνεργάτες του... Για να δούμε.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved