Αδικημένοι Σούπερ Ήρωες που πρέπει να τους κάνουν ταινία ΧΤΕΣ!

Ή και σειρά, δεν θα τα χαλάσουμε εκεί.

Το υπερηρωικό διάστημα περνά ίσως την καλύτερη περίοδό του αυτήν την εποχή. Είτε μέσω του σινεμά ή της tv, οι ήρωες που βλέπαμε στα κινούμενα σχέδια ή διαβάζαμε στα κόμικ είναι πλέον μπροστά στις οθόνες μας και τους απολαμβάνουμε χωρίς σταματημό.

Από τότε που βγήκε ο πρώτος Spider-Man, η Marvel κατέκτησε τον κόσμο. Έκτοτε ήρθε και ο Iron Man παρέα με τους Avengers, με την DC όμως να κάνει την αντεπίθεσή της με την τριλογία Dark Knight και πλέον αναμένουμε τη «σφαγή» που θα προκληθεί με τον ερχομό της Justice League και τις σόλο ταινίες των ηρώων της.

Πέραν αυτών όμως διαπιστώνουμε ότι ακόμα κι έτσι υπάρχουν κάποιοι... ριγμένοι ήρωες τους οποίους δεν βλέπουμε να μεταφέρονται στη μεγάλη ή στην μικρή οθόνη. Είτε επειδή είναι δύσκολοι ως projects, είτε γιατί πραγματικά οι ταινίες στις οποίες τους είδαμε μας προκάλεσαν καταρράκτη στα μάτια. Γι' αυτό κι εμείς χτυπάμε καμπανάκι εκεί στις ΗΠΑ και τους καλούμε να βάλουν ένα χεράκι και να μας προσφέρουν στο μενού τους παρακάτω ήρωες των παιδικών μας χρόνων.

Υ.Γ. Κύριε Green Lantern δεν μπορώ να σας βάλω στη λίστα, να με σχωράτε. Η ταινία σας ήταν ό,τι χειρότερο έχω δει τα τελευταία δέκα χρόνια.

 

1. Spawn

spawn movie wallpaper background

Όταν στην εξίσωση μπαίνουν δαίμονες και κόλαση το project  συνήθως δυσκολεύει. Όχι, στην περίπτωση όμως του «Σκοτεινού Επισκέπτη».

Ταυτότητα: Ο Al Simmons είναι εκπαιδευμένος πεζοναύτης και δολοφόνος της CIA. Όταν το αφεντικό του τον προδίδει, ο Al πηγαίνει στην κόλαση λόγω των άπειρων αθώων ψυχών που έχει σκοτώσει. Εκεί όμως θα κάνει συμφωνία με τον δαίμονα Malebolgia όπου θα τον κάνει φύλακα της κολάσεως. Ο Simmons επιστρέφει στη γη πλέον ως ένα πλάσμα παραμορφωμένο, βλέποντας ότι τα πάντα έχουν αλλάξει από τότε που πέθανε, έχοντας ωστόσο αρχίσει να ανακαλύπτει τις νέες του δυνάμεις. Ο Al Simmons είναι κι επίσημα παρελθόν. Πλέον υπάρχει μόνο ο Spawn.

spon

Bonus λόγος για να γυριστεί η ταινία: Είναι από τα αγαπημένα κόμικ της DC, ωστόσο αυτό τερατούργημα του 1997 με τους Michael Jai White, Martin Sheen και Ben Leguizamo μας έκανε να πιστεύουμε πως δεν θα υπάρξει reboot. Ας βρεθεί κάποιος να αναστήσει το franchise.

Ηθοποιός που θέλουμε να τον υποδυθεί: Όσο κακή ήταν η ταινία, ο Michael Jai White έκανε ότι μπορούσε για να το σώσει. Αν πρέπει να βρούμε κάποιον άλλον όμως, αυτός θα ήταν Anthony Mackie  ή αλλιώς ο Falcon από τους Avengers.

 

2. Ghost Rider

ghostrider3qx0 penance stare

Ένας ήρωας που πραγματικά είχε όλα τα φόντα να είναι μέσα στους καλύτερους που είδαμε ποτέ. Δυστυχώς τον έπαιξε ο Nicolas Cage.

Ταυτότητα: Ο Johnny Blaze είναι ένας πρωταθλητής του μοτοκρός με άπειρη αδρεναλίνη στο αίμα του. Ωστόσο η αγάπη για τον πατέρα του είναι τέτοια που θα τον οδηγήσει στην αιώνια κατάρα. Αυτή θα είναι να κάνει συμφωνία με τον δαίμονα Mephisto, και σε αντάλλαγμα με τη ζωή του πατέρα του, η ψυχή του θα ανήκει σε εκείνον. Ο Mephisto όμως έχει άλλα σχέδια για τον Johnny, τον οποίο κάθε βράδυ μετατρέπει σε φλεγόμενο… σκελετό, ή αλλιώς Ghost Rider.  Και μετά τα κλασικά. Ανελέητο ξύλο, φλόγες με όσους δαίμονες υπάρχουν στη γη.

Bonus λόγος για να γυριστεί η ταινία: Το ότι περίμεναν να έχει επιτυχία με Nicolas Cage και τόσο τραγικό σενάριο πραγματικά δεν το χωράει κανενός ο νους. Ένα ολικό λίφτινγκ θα έδινε εύκολα ζωή στο franchise.

Ηθοποιός που θέλουμε να τον υποδυθεί: Σε αυτές τις περιπτώσεις θες badass τύπο και ολίγον brutal. Jai Courtney (Terminator Genisys, Suicide Squad), είσαι η μόνη μας ελπίδα.

 

3. Diabolik

diabolik

Όχι δεν είναι δημιούργημα της φαντασίας μου. Υπάρχει. Και σίγουρα θα ήταν απίστευτη ταινία.

Ταυτότητα: Ένα ορφανό πλάσμα που τον υιοθέτησε ένας μαφιόζος εκπαιδεύοντας τον να γίνει ο τέλειος κλέφτης. Μόνο που όταν μεγάλωσε ο ετεροθαλείς αδερφός του, Dane, στρέφεται εναντίον του και από τότε ξεσπά μια τεράστια βεντέτα μεταξύ των δύο. Ο Diabolik – ναι έτσι είναι το πραγματικό του όνομα – φοράει τη μάσκα του, και κάνει ότι μπορεί για να βάλει εμπόδια στα σαρδόνια σχέδια του αδερφού του.

evakant

Bonus λόγος για να γυριστεί η ταινία: Η συνέταιρος του ήρωα, η Eva Kant πρέπει να είναι η πιο καυτή ηρωίδα που έχει δημιουργηθεί ποτέ σε animated series ή σε κόμικ. Amber Heard ετοιμάσου…

Ηθοποιός που θέλουμε να τον υποδυθεί: Ο Tom Hiddlestone είναι ότι πιο κοντινό στον ήρωα. Και σκοτεινός και τσαχπίνης. Ότι πρέπει.

 

4. Martian Manhunter

martain manhunter

Τι εννοείς δεν ξέρεις ποιος είναι; Justice League δεν έβλεπες ποτέ;

Ταυτότητα: Ότι πιο σοβαρό και ταυτόχρονα μυστήριο υπάρχει στην Justice League. O J'onn J'onzz είναι ένας Αρειανός που εμφανίζεται στη Γη, και για ανεξήγητο λόγο γίνεται κολλητός με τον Flash. Μήπως ήρθε η ώρα η DC να μας απαντήσει σε όλα εκείνα τα ερωτήματα που μας έχουν δημιουργηθεί για εκείνον δίνοντάς του σόλο ταινία ή σειρά; Εδώ η Supergirl έχει, ο ManHunter στην απ’ έξω θα μείνει;

martiannn

Bonus λόγος για να γυριστεί η ταινία: Κάπως έτσι θα ολοκληρωθεί το team της Justice League.

Ηθοποιός που θέλουμε να τον υποδυθεί: Εδώ και αν θέλει brutality. Μαζί με όγκο. Dave Bautista, ξέχνα για λίγο τον Drax από τους Guardians.

 

5. Silver Surfer

silver

Μόνο και μόνο για το κακό που του έκαναν στο «Fantastic Four: Rise of Silver Surfer», αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία.  Και την αξίζει γιατί είναι από τους πιο γαμάτους ήρωες των κόμικς.

Ταυτότητα: Ένας νεαρός ονόματι Norrin Radd σώζει τον πλανήτη του από τον κακό Galactus στον οποίο δηλώνει αιώνια υποταγή. Ο Galactus ο οποίος τρέφεται ειδικά με πλανήτες μετατρέπει τον Norrin σε Silver Surfer, έναν τύπο με μεταλλικό δέρμα που ταξιδεύει πάνω σε μια σανίδα γρηγορότερα και από την ταχύτητα του φωτός. Κατά την αναζήτησή του για… τροφή για το αφεντικό του, ο Silver Surfer θα βρεθεί στη Γη η οποία είναι η κατάλληλη… τροφή. Κατά την παραμονή του στη γη ωστόσο θα ανακαλύψει πως μέσα του υπάρχει ανθρωπιά, και θα προσπαθήσει να αποτρέψει τον άρχοντά του από το να κάνει κακό στο νέο του πλανήτη.

Bonus λόγος για να γυριστεί η ταινία: Η ταινία που τον έβαλαν να παίξει ήταν η απόλυτη καταστροφή. Για να καταλάβεις πόσο μούφα ήταν η ταινία, στον Galactus που έχει κανονική μορφή, τον έκαναν να μοιάζει με… ανεμοστρόβιλο. Μιλάμε για τέτοια μούφα. Αξίζει μια σόλο ταινία (συγνώμη Fantastic Four, είχατε και εσείς την ευκαιρία αλλά με αυτό που ξαναγυρίσατε το 2015 δεν πάτε πουθενά).

Ηθοποιός που θέλουμε να τον υποδυθεί: John Snow (a.k.a. Kit Harington) ήρθε η ώρα να μπεις στην υπερηρωική παρέα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved