Ο Jake Gyllenhaal κακός στο νέο Spiderman; Λέγε!

Γίνονται πραγματάκια στη Marvel.

Αν δεν έχεις δει ακόμα το «Avengers: Infinity War», στο λέω από τώρα: ξεκίνα να διαβάζεις από την επόμενη παράγραφο γιατί έρχεται spoiler. Διότι όποιος είδε την υπερηρωική ταινία και δεν έπαθε σοκ βλέποντας τον Spiderman να πεθαίνει, τότε σίγουρα θα απόρησε που έρχεται νέα ταινία για τον ήρωα. Τι σημαίνει αυτό; Δύο τα τινά: Ότι η νέα ταινία του ανθρώπου-αράχνη θα είναι πριν το γεγονότα του Infinity War ή απλώς κάποια ανάσταση θα παιχτεί σύντομα. Βλέπουμε.

Όλα αυτά τα χρόνια λοιπόν έχουμε δει άπειρους κακούς να απειλούν τον Spidey, είτε τον υποδύεται ο Tobey Maguire, o Andrew Garfield ή ο Tom Holland. Τη θυμάσαι τη λίστα; Green Goblin (δύο φορές), Doctor Octopus, Sandman, Venom (Hardy βάλε τα δυνατά σου), Lizard, Electro, Rhino, Shocker και Vulture.

Έμεινε κανείς;

 

Spidey Mysterio 720x405

 

 

Ναι, και το όνομά αυτού Mysterio!

Αν διάβαζες ποτέ κόμικς του Spiderman ή έβλεπες τα κινούμενα σχέδια, το όνομα αυτό δεν θα σου φανεί πρωτάκουστο. Διότι πρόκειται για τον διάσημο κακό που θυμίζει αστροναύτη, ο οποίος αναμένεται να γίνει η επόμενη απειλή της γειτονιάς του Peter Parker. Κύριες δυνάμεις του είναι ο υπνωτισμός και η δυνατότητα να ελέγχει το αντίπαλο μυαλό. Με λίγα λόγια: Spiderman έχεις μπόλικη δουλειά.

Και γιατί τώρα να μου ενθουσιαστείς που θα είναι αυτός ο κακός; Υπάρχει λόγος. Και αυτός θα είναι ο κύριος που (πιθανότατα) θα βρίσκεται μέσα από τη στολή.

Ο λατρεμένος μας ηθοποιός Jake Gyllenhaal, αναμένεται να βγάλει τον μανδύα του καλού που τον έχουμε συνηθίσει για να βάλει δύσκολα στον Tom Holland. Μπορεί να μην έχει επιβεβαιωθεί ακόμα, αλλά σύμφωνα με το Hollywood Reporter ο «Southpaw» θα είναι ο δεύτερος τύπος μετά τον γύπα Michael Keaton που θα βάλει δύσκολα στον νέο Spiderman.

Αναμένουμε για την ώρα, αλλά ελπίζουμε να είναι αλήθεια.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved