Αφού δεν μπόρεσαν να κάνουν καλά τους ταξιτζήδες, στην Uber αποφάσισαν να βγάλουν ταξί στον αέρα

Ποια θα είναι η απάντηση του κυρίου Λυμπερόπουλου;

Αν ισχύει η φήμη κι αν τελικά η θεωρία γίνει πράξη, θα κλάψουνε μανούλες. Έχει να βρέξει τζάμι από ψηλά. Το ακούσατε κι εσείς έτσι; Η εταιρεία Uber, λέει, ετοιμάζεται να κάνει επανάσταση και να χτυπήσει τους ταξιτζήδες από αέρος. Γι' αυτό και επιστρατεύει μία νέα υπηρεσία, την UberAIR, η οποία θα κάνει ό,τι και η τωρινή, αλλά στον αέρα.

Πρόκειται για μία ομολογουμένως πρωτοποριακή κίνηση της εταιρείας, η οποία θέλει να εκτοξεύσει τον κλάδο και να απογειώσει αυτό το σύγχρονο μοντέλο μεταφοράς, μεταφέροντάς το κι αυτό: Στον αέρα. Εκεί, όπου αεροσκάφη κάθετης απογείωσης και προσγείωσης (VTOL) θα μεταφέρουν επιβάτες για αποστάσεις 100 ως και 200 χιλιομέτρων. Ούτε ποlύ κοντινές για να πάρεις αμάξι ούτε πολύ μακρινές για να πληρώνεις τα μαλλιοκέφαλά σου σε αεροπορικά εισιτήρια.

Το πρώτο UberAir αεροσκάφος αναμένεται να κατακτήσει τους αιθέρες, να τη βγει στους ταξιτζήδες και να τους κάνει κωλοδάχτυλα όταν θα το κοιτάνε από κάτω, το 2023, αν και πολλοί λένε ότι θα είναι έτοιμο νωρίτερα, ενώ φαίνεται το πρώτο του κλωτσίδι στα αχαμνά της κίτρινης φυλής θα το ρίξει στο Ντάλας και έπειτα στο Λος Άντζελες. 

Έχουμε, λοιπόν, αεροπλανικό χτύπημα από τους Ουμπεράδες. Εκτός αν αυτή είναι απλά η αφορμή για να λακίσουν και είπαν να την κάνουν για εκεί ψηλά.

Δείτε το βίντεο για να πάρετε μυρωδιά: 

enA


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved