Δείτε το καταπληκτικό του στόρι.

Η δύναμη της ψυχής είναι το μόνο πράγμα στη ζωή που είναι ανίκητο. Που ακόμα και αν το αποτέλεσμα δεν είναι όπως το θες, το χαίρεσαι διότι έδωσες όλο σου το «είναι». Έπεσες μαχόμενος. Ακόμα καλύτερα αν κέρδισες και συνεχίζεις να κερδίζεις όλες τις αναποδιές της ζωής, όπως ο Achmad Zulkarnain.

Ο φωτογράφος-φαινόμενο, που βγάζει φανταστικές εικόνες ακόμα και αν του λείπει κάτι βασικό σχέση με τους περισσότερους συναδέλφους του. Χέρια και πόδια.

Μέσω ενός ειδικά σχεδιασμένου go-καρτ, ο φίλος μας από την Ινδονησία ζει σαν να μην έχει κάποιο μειονέκτημα. Και όντως δεν έχει. Διότι δεν φωτογραφίζει απλά ό,τι του κάνει εντύπωση. «Ζωγραφίζει». 

Ο Zulkarnain μάλιστα κερδίζει συνεχώς διεθνή αναγνώριση για το έργο του και ο ίδιος δεν έχει καμιά διάθεση να επαναπαυτεί. Θέλει να συνεχίσει να εξελίσσεται δίχως να αφήνει το εμπόδιο που του έβαλε η ζωή να τον κερδίσουν.

Όπως παλιότερα είχαμε κάνει και για τον Nick Newell, τον μονόχειρα παλαιστή από το UFC, έτσι και τρώρα δινούμε ένα τεράστιο ΡΙΣΠΕΤΟ στον φωτογράφο από την Ινδονησία. Του αξίζει και με το παραπάνω.

  

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved