Ηλεκτρική βιντατζιά για ορθοπεταλιές που σε οδηγούν στο κύμα

Σανίδα, ποδήλατο και φεύγεις για τ' αδύνατο!

Τι εννοείς ΚΑΙ ηλεκτρικό ΚΑΙ vintage; Ποτς γκένεν; Κι εμείς αυτό είπαμε όταν το πρωτοαντικρίσαμε. Στην πορεία, κλείσαμε στόμα, γουρλώσαμε μάτια, θαυμάσαμε ελεύθερα. Το Cruz Signature είναι ένα δίκυκλο στολίδι, το οποίο συνδυάζει την ρετρό αισθητική με την εξελικτική σχεδίαση και προσαρμογή στα πρότυπα και τις ανάγκες του σήμερα.

Τέτοια ποδήλατα φτιάχνει η Vintage Electric που εδρεύει στην Καλιφόρνια, ένα τέτοιο διαμάντι είναι κι αυτό.

Έχει την όψη της ώριμης γυναικάρας, της περπατημένης, που έχει σπουδάσει τη ζωή, αλλά παραμένει φρέσκια, ζωηρή, νεανική. Μόνο που τέτοιες γυναικάρες σπανίζουν. Όπως και αυτό το ποδήλατο που κυκλοφορεί σε μόλις 20 κομμάτια για την ώρα, που όλα όμως έχουν ένα κοινό μυστικό: Το σέρφινγκ.

Από πού προέκυψε; Στη σχεδίαση και υλοποίηση του συγκεκριμένου μοντέλου συμμετείχε ο Jeff Clark, ένας από τους μεγαλύτερους surfers παγκοσμίως, μετατρέποντάς τη στο τέλειο μεταφορικό για εσένα και τη σανίδα σου, η οποία βρίσκει στέγη σε ένα εσωτερικό, αφαιρούμενο ράφι.

Όσο για τα χαρακτηριστικά του ποδηλάτου, διαθέτει μπαταρία λιθίου 702 watt που μπορεί να αντέξει ως και 56 χιλιόμετρα με μία μόνο φόρτιση, ενώ η ταχύτητά του φτάνει μέχρι τα 55 χλμ/ώρα. Η σέλα, οι λαβές και ο άξονας είναι τυλιγμένα με δέρμα premium Brooks.

Θες τιμούλα τώρα εσύ, ε;  4.800 ευρώ  5 φωτογραφίες και πες ότι το οδήγησες: 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved