O Χάρντι έχασε στοίχημα από τον Ντι Κάπριο κι αναγκάστηκε να χτυπήσει τατουάζ

Δείτε το πριν ξεθωριάσει. 

Για όσους δεν το γνώριζαν, ο DiCaprio με τον Tom Hardy ήταν φίλοι πολύ πριν το Revenant. Για την ακρίβεια ήταν ο Leonardo που πρότεινε τον Tom Hardy για τον ρόλο και που είχε την πεποίθηση ότι ο Βρετανός ηθοποιός θα καταφέρει να ανταποκριθεί μοναδικά στις ανάγκες του. Ο Leo τελικά τσίμπησε το Όσκαρ και ο Tom κέρδισε μία υποψηφιότητα για το Β’ Ανδρικού.

 

Όμως πίσω στο χρόνο, όταν τα γυρίσματα της ταινίας είχαν μόλις ολοκληρωθεί, ο Hardy όχι μόνο δεν ήξερε πόσο καλά τα κατάφερε, αλλά είχε αμφιβολίες ότι θα προταθεί για Όσκαρ. Από την άλλη ο Leo ήταν τόσο σίγουρος, που του είπε την ατάκα «Αν πρέπει κάποιος να προταθεί φέτος, είσαι σίγουρα εσύ». Έβαλαν λοιπόν ένα στοίχημα. Αν ο Hardy κέρδισε την υποψηφιότητα, θα έπρεπε να κάνει τατουάζ τη φράση «Leo Knows It All». Και τι κάνει ένας κολλητός όταν χάνει το στοίχημα; Συμπεριφέρεται παντελονάτα.

 

 

Captured a couple Pictures for @tomhardy today. Fingers crossed ?? he posts them. Regardless here’s an obligatory selfie

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andrew Calisterio (@boozehoundcc) στις

 

Το έκανε ο Hardy το τατουάζ και καθόλου άσχημα δεν αισθάνεται. Και όταν το τιμάς το bromance με τον κολλητό σου, δεν κάνεις πίσω. Και μπράβο του.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved