Βρήκαμε 4 επίδοξους Ζορό για το Remake της διαφήμισης του Jumbo

Μπλάνκο ή Φονσέκα, Μπαντέρας ή Anthem Moss; Η τελική επιλογή είναι ΔΙΚΗ ΣΟΥ.

Διαφήμιση Jumbo, Πανίκας ντυμένος Ζορό, Ύμνος Νέας Δημοκρατίας. Πόση καλτίλα να χωρέσει σε ένα κλιπάκι Θεέ μου; Αλλά και πόση ξενέρα να σου λένε «ώπα, ώπα παιδιά. Το πάμε μία απ' την αρχή;».

Να έχεις ετοιμάσει 10 κείμενα και να πατάς Ctr+A+Delete επειδή κάποιοι ανεύθυνοι δεν μπήκαν καν στον κόπο να ρωτήσουν τον Ρόμπι Ρόμπερτ Ουίλιαμς αν ψήνεται να τους δανείσει την κομματάρα. Γιατί μάς πηδάτε τα όνειρα;


Πολλά τα σενάρια για το Remake της διαφήμισης Jumbo, με επικρατέστερο αυτό που θέλει τον αγαπημένο μας παλαίμαχο Νομάρχη Θεσσ/νίκης να ξαναμπουκάρει στο σαλούν φωνάζοντας «Με θυμάσαι ρε πούστη;» κι από πίσω να παίζει (νέο) soundtrack «Υπάρχει καλύτερη Ελλάδα και τη θέλουμε». Σύμφωνοι. Γουστάρουμε.

Απλά, τον κάνει που τον κάνει τον κόπο η γνωστή εταιρεία παιχνιδιών να ξαναγυρίσει απ' το μηδέν τη διαφήμιση, μήπως να το σκεφτόταν λίγο καλύτερα; Να μην έχει και λίγο ανταγωνισμό η φάση; Κοτζάμ Ζορό θα παίξετε, οντισιόν δεν θα 'χει; Ακόμα δεν τον είδαμε, Πανίκα τον βαφτίσαμε; 

Εμείς, λοιπόν, σκεφτήκαμε να βάλουμε δύσκολα στον κατά τα άλλα μέντρορά μας, Παναγιώτη Ψωμιάδη και μαζί με αυτόν φτιάξαμε μία πεντάδα την οποία περνάμε από Επιτροπή. Τη δική μας Επιτροπή. Και στο τέλος ας καταλήξουμε όλοι μαζί, με τη βοήθεια και του κοινού φυσικά. 

Έχουμε και λέμε:

 

Υποψηφιότητα Νο1: Anthem Moss (aka Άνθιμος Ανανιάδης)

  2927789adb656a7819def1c0f5592173


Ένα από τα μεγαλύτερα ινδάλματά μας, ο Άνθιμος Ανανιάδης, είχε φορέσει και αυτός τη μάσκα και το sombrero του Ζορό. Ήταν όταν δοκίμασε την τύχη του στο ξακουστό Hollywood με έναν ρόλο που ξεκάθαρα κέρδισε μέσα από την σειρά «Μαρία η Άσχημη», η οποία έγινε σίκουελ, με την πρωταγωνίστρια να γίνεται όμορφη και τον Anthem Moss να ταξιδεύει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για να τη σώσει.


Πλεονεκτήματα: 
Ξεκάθαρο προβάδισμα με το καλλιτεχνικό όνομα Anthem Moss έναντι του λαϊκού και αντιεμπορικού «Πανίκας». Στα συν: Κολλητός του Βουτσά. Ξέρει ΚΑΙ μπάσκετ.  

Μειονεκτήματα: Βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό από τα γυρίσματα της τότε ταινίας «Zorro», όπου πήγε 15 μέρες πίσω λόγω τραυματισμού του Anthem ΤΗΝ ΩΡΑ των γυρισμάτων! Στα πλην επίσης: Τα έτσουζε στον στρατό. Είναι κάπως κοντός.

Και επειδή σου δίνουμε που σου δίνουμε ιδέες, δες εδώ και τις πιο ντροπιαστικές στολές της Αποκριάς

 

Υποψηφιότητα Νο2: Ισμαέλ Μπλάνκο


e67c770d987ac6413983dd86ad8bd443 1


Γνωστό ότι ο πρώην άσος της ΑΕΚ έφερε το προσωνύμιο «Ζορό». Και διόλου τυχαίο. Τη σεζόν 2007-08, σε ένα ματς με τη Βέροια, είχε πετύχει ένα γκολ από αυτά τα κλασικά του πάνω στη γραμμή και το πανηγύρισε βγάζοντας μία μάσκα του Ζορό μέσα από την κάλτσα του (ίου ρε συ) την οποία και φόρεσε (ξανά ίου ρε συ).  Όταν έφυγε από την Ελλάδα είχε δηλώσει ρητά σε συνέντευξή του ότι «Ζορό ήμουν μόνο στην ΑΕΚ». Άλλο αν το ξανάκανε σε μία από τις επόμενες ομάδες του, τη Μπαρτσελόνα από τα Lidl το Εκουαδόρ.     

 


Πλεονεκτήματα: Πολύ καλός γκολτζής. Μακρύ μαλλί. Ξέρει να γράφει στον τοίχο με σπαθί τη λέξη «ΕΡΧΟΜACΤΕ».

Μειονεκτήματα: Δυσκολεύεται εκτός γραμμής. Λίγο μπίχλας. 

 

 

Υποψηφιότητα No3: Αντόνιο Μπαντέρας

Mask of Zorro antonio banderas 421004 1024 768


Φυσικά, πέρα από τους γιαλαντζί Ζορό, πρέπει να βάλουμε και έναν κανονικό, αφενός για λόγους σοβαροφάνειας, αφετέρου για ευνόητους λόγους ανταγωνισμού. Ο Αντόνιο Μπαντέρας χωρούσε τέλεια στη στολή και στην μάσκα του Ζορό, έχοντας υποδυθεί αυτόν τον ρόλο δύο φορές, μία στην «Μάσκα του Ζορό» το 1998 και μία στον «Θρύλο του Ζορό» το 2005. Εδώ ενδεχομένως να έχουμε μια μικρή κοκορομαχία με τον Μπλάνκο, ο οποίος δεν γουστάρει τη λέξη «Θρύλος». Θα το λύσουμε. Το κακό με τον Μπαντέρας, είναι ότι και αυτός έχει κάποια θεματάκια, όχι αλκοολισμού όπως o Anthem Moss, αλλά να, πώς να στο πούμε, είναι λίγο των άκρων. Τη μία είχε τη gilf Μέλανι Γκρίφιθ, μετά την 20 χρόνια νεότερή του, Νικόλ Κέμπελ, γενικά με τις ηλικίες έχει ένα θέμα.    

Πλεονεκτήματα: Εμπειρία ως Ζορό. Καλό βιογραφικό. Λίγο πιο ωραίος απ' τους υπόλοιπους.

Μειονεκτήματα: Κομματάκι ανωμαλάρα.

 


Υποψηφιότητα Νο4: Πάουλο Φονσέκα

AP 17340813571780


Ο προπονητής της Σαχτάρ Ντόνετσκ, Πάουλο Φονσέκα είχε υποσχεθεί πέρυσι στους παίκτες του ότι θα ντυθεί Ζορό σε περίπτωση που κέρδιζαν την Μάντσεστερ Σίτι και περνούσαν στους «16» του Champions League. Οι παίκτες του ψήθηκαν κάργα για αυτό το σκηνικό, το οποίο στα μάτια τους έμοιαζε καλύτερο κι από πριμ ενός εκατομμυρίου στον καθένα και τα έδωσαν όλα για τη νίκη. Την οποία και πέτυχαν. Και να το αποτέλεσμα: 

 
Πλεονεκτήματα: Τηρεί τις υποσχέσεις του (σε αντίθεση με τον Ζορό «Μπλάνκο»). Έχει εμπειρία από Champions League. Έχει κερδίσει την Μάντσεστερ Σίτι. Έχει καταγωγή από τον Κόλπο του Φονσέκα κοντά στο Ελ Σαλβαδόρ.

Μειονεκτήματα: Είμαστε οπαδοί της Μάντσεστερ Σίτι και πολέμιοι της αξιοκρατίας.

 


Υποψηφιότητα Νο5: Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης

zoro


Πρόσεξε τώρα τι γίνεται. Από τη μία έχεις τους τέσσερις κι από την άλλη έχεις τον Παναγιώτη τον Ψωμιάδη. Μόνο αν τους βάλεις έτσι στη ζυγαριά γίνεται ντέρμπι. Στο «ένας με έναν» τους έχει όλους. Γιατί, παιδιά, μην ξεχνάμε ότι ο Πανίκας είναι μεν ο δεύτερος κανονικός Ζορό μετά τον Μπαντέρας, αλλά στο ηθοποιηλίκι είναι πολύ πάνω απ' τον Αντόνιο. Τόμους βιογραφικό. Και θα σας το αποδείξουμε.

Έχει υπάρξει:

Ποδοσφαιριστής

psomiadis


Αστροναύτης

ImageHandler



Σεφ

5

 

Άγιος Βασίλης

3

 

Και το ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ; «Και ξανά-ξανά με τη μάσκα του Ζορό ξανά», ο προστάτης των Φτωχών και των Αδυνάτων...

2

 

Πλεονεκτήματα: Είναι ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. ΤΕΛΟΣ

Μειονεκτήματα: 404 Not Found Error.

 

Και πάμε τώρα στη γνώμη του κοινού: 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved