Καταρρίπτουμε το μύθο με αποκλειστικό βιντεάκι από το Golden Hall.

Δύο συντάκτριες του Queen.gr, η Γωγώ Φούντα και η Διονυσία Καλαποθαράκου, ζήτησαν από τους δικούς μας Κώστα Χρήστου και Χρήστο Κάβουρα να τους συνοδεύσουν στα ψώνια. Και τι σημαίνει πηγαίνω για ψώνια με τη Γωγώ και τη Διονυσία; Σαν να λέμε μισή ώρα διάδρομο, 15 λεπτά ποδήλατο και άλλο ένα 20λεπτο ελλειπτικό στο γυμναστήριο. Επί πέντε.

Δώσανε, που λέτε, ραντεβού έξω από το Golden Hall, όπου τις περίμεναν μέχρι να αλλάξει ο χρόνος, πήραν μια βαθιά ανάσα, έκαναν και μερικές διατάσεις και κάπως έτσι ξεκίνησε η περιπλάνησή τους μέσα στο εμπορικό.

Τα κορίτσια τα σωστά, τα τίμια, τα εκπαιδευμένα, τους πήγαν στα σωστά μαγαζιά, τους βοήθησαν να επιλέξουν, να αποφασίσουν και να δοκιμάσουν. Και κάπως έτσι αναγκάστηκαν να τους πουν κι ευχαριστώ, αφού κατάλαβαν ότι, μόνοι τους, δεν ήταν ικανοί να αγοράσουν ούτε μανικετόκουμπο.

Σήκωσαν το μισό εμπορικό, το διασκέδασαν, έφυγαν με 10 σακούλες στο κάθε χέρι, αφού έπρεπε να κουβαλήσουν κι αυτές των κοριτσιών (όλα έχουν ένα τίμημα άλλωστε) και με ένα βλέμμα αμοιβαίας συμπόνιας συμφώνησαν πως από ‘δω και πέρα, τις καταδρομικές για τα ψώνια τους θα τις κάνουν μόνο στο Golden Hall.

Με ή και χωρίς βοήθεια.

 

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved