Dream Heist ή αλλιώς, έλα να καούμε με το επιτραπέζιο του Inception

Όνειρο ζω, μη με ξυπνάτε τώρα!

Ξέχνα για λίγο την Monopoly, το Cluedo και το Catan και ετοιμάσου να αντιμετωπίσεις την παρέα σου σε ένα παιχνίδι που το όνειρο δεν είναι τίποτε άλλο παρά μία ακόμη πραγματικότητα.

Κλείσε τα μάτια.

Άνοιξέ τα τώρα.

Ιδού το Dream Heist!

basequarterhigh

Το επιτραπέζιο που βασίστηκε στο Inception και το οποίο έρχεται να μας λυτρώσει από την βαρεμάρα του χειμώνα.

Η υπόθεση δεν διαφέρει και τόσο από την ταινία: κάθε παίκτης έχει την δική του ομάδα και ένα μόνο στόχο: να φροντίσουν να «φυτρώσει» η ιδέα στο μυαλό του υποκειμένου, το οποίο παρουσιάζεται στον κύκλο που βλέπεις στην πάνω φωτογραφία. Όσο εξελίσσεται το παιχνίδι, οι παίκτες καλούνται να εκτελέσουν μικροαποστολές, που τους φέρνουν όλο και πιο κοντά στο κέντρο του ταμπλό για να... περάσουν την αποστολή τους. Βέβαια αν κάνουν τις λάθος κινήσεις, μπορεί να πέσουν σε «limbo» και να χάσουν το παιχνίδι.

9b644be73fea3dbaf9c24e01f89928e5 original 

Εκτός του ότι η εταιρεία που το εμπνεύστηκε -η Pilot Study- έχει κάνει εξαιρετική δουλειά με τις κάρτες και τα σενάρια τους, η συσκευασία είναι εξίσου εντυπωσιακή. Τυπικά, το παιχνίδι μπαίνει σε βαλίτσα, όμοια με αυτή που είχε η ομάδα του DiCaprio στην ταινία. Το ίδιο συμβαίνει και με τα πιόνια του παιχνιδιού, που είναι βασισμένα στα «τοτέμ» των χαρακτήρων. 

d544a0f8a24a99879f0dd8a106a7eb5f original

Σε κάθε περίπτωση, το Dream Heist αποτελεί μία εναλλακτική πρόταση για όποιον σιχάθηκε τα επιτραπέζια της σειράς και θέλει μία πραγματική πρόκληση στο gameplay.

Άντε και καλό μας λιώσιμο!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved