Λίγος ακόμη αγνός, ανόθευτος Τζιμ Κάρεϊ σε αυτό το βίντεο

Ο άνθρωπος είναι σε μεγάλη φόρμα!

Ότι ο άνθρωπος-γκριμάτσα μας είχε λείψει το έχεις καταλάβει μάλλον πολύ καλά. Μπορεί να συμφωνούσαμε ιδεολογικά με την όψιμο ερμητισμό του όμως τον αποζητούσαμε σαν μαραμένα φυτά στο μπαλκόνι που ζητιανεύουν λίγο ήλιο.

jim carey grima

Χαρήκαμε δε λέμε με τις εικαστικές δημιουργίες του όμως τον προτιμούσαμε σε άλλο ρόλο. Αυτόν του ανθρώπου του σινεμά που ξέρει να παίζει με τα όρια είτε ως μία πολύ προμελετημένη κίνηση είτε ως μια ένδειξη ακραίου αυθορμητισμού. Κι ενίοτε να τους βάζει φωτιά. Και να τα κάνει μπουρλότο -όπως αποδεικνύει το πρόσφατο βίντεο με την ταλαίπωρη την ρεπόρτερ που θέλει να του πάρει μερικές δηλώσεις.

Επειδή φαίνεται πως ο Τζιμ Κάρεϊ αποφάσισε να βγει από το καβούκι του και είναι on fire, σας προτείνουμε να είστε προετοιμασμένοι για μια σειρά από ξεκαρδιστικά βίντεο όπου τρολάρει όποιον βρει μπροστά του.

Και ένα πολύ καλό τέτοιο παράδειγμα είναι αυτό το βίντεο του Hollywood Reporter. Είναι υποχρεωμένος να κάνει κάποιες δηλώσεις για το ντοκιμαντέρ όπου πρωταγωνιστεί με τίτλο «Jim & Andy: The Great Beyond», εκεί όπου εξετάζεται η σχέση του με τον θρυλικό κωμικό Άντι Κάουφμαν, τον οποίο υποδύθηκε στον «Man on the Moon» (1999).

Όπως καταλαβαίνεις δεν κάνει τίποτα φυσιολογικό on camera. Μονάχα παίζει σα μικρό παιδί, έτσι όπως μόνο ο καλός, αγνός κι ανόθευτος Τζιμ Κάρεϊ ξέρει και μπορεί.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved