Η άβολη στιγμή που ο Τζιμ Κάρεϊ λέει την αλήθεια: ΤΙΠΟΤΑ δεν έχει νόημα στη σόουμπιζ

Αγαπημένος θεούλης.

Τον Τζιμ Κάρεϊ τον έχουμε χάσει τα τελευταία χρόνια. Όχι μόνο εμείς αλλά και η σόουμπιζ που τόσο τον αγάπησε. Αυτόν, τις γκριμάτσες του και τα κωμικά blockbuster που της χάριζε με τη σέσουλα. Ο αγαπημένος ηθοποιός όμως την έχει δει αλλιώς τώρα τελευταία.

Μάλλον βαρέθηκε τα εγκόσμια του Χόλυγουντ κι έτσι ακολουθεί μια πολύ πιο μοναχική πορεία. Θυμίζει ερημίτη κλεισμένο στο μεγάλο του διαμέρισμα, το οποίο έχει γεμίσει από πάνω μέχρι κάτω με πίνακες ζωγραφικής. Δικά του έργα που παραδόξως είναι πολύ εντυπωσιακότερα από ότι θα περίμενες, όπως σου είχαμε παρουσιάσει πρόσφατα.

Αυτός ο  νέος Τζιμ Κάρεϊ λοιπόν δεν αγαπάει και πάρα πολύ τις politically correct δηλώσεις, όπως με τρόμο ανακάλυψε μια νεαρή ρεπόρτερ του E Entertainment που κάλυπτε εκδήλωση μόδας. Η τσαχπίνα συνάδελφος, ντυμένη κάτι σε Στάρτρεκ, φαντάστηκε πως έπιασε το λαχείο όταν ο φίλος μας φάνηκε διατεθειμένος να κάνει δηλώσεις. Για να βρεθεί αμυνόμενη όταν εκείνος τις ξεφούρνισε πως «ΤΙΠΟΤΑ δεν έχει νόημα από όλα αυτά» σε ελεύθερη μετάφραση.

«Τα είδωλα (σαν κι εσένα) δε μπορούν να εμπνεύσουν τους ανθρώπους;» με εμφανώς ενοχλημένο και σαστισμένο ύφος του είπε. Για να πάρει την απάντηση «δεν πιστεύω στα είδωλα» και να συνεχίσει «αντίθετα, πιστεύω πως η ηρεμία της ψυχής βρίσκεται πέρα από τις εγωιστικές προσωπικότητες».

Όπως καταλαβαίνουμε ο εμφανώς αδυνατισμένος Τζιμ, αυτός ο ερημίτης τιμωρός των απανταχού δήθεν φαίνεται πως έχει βαλθεί να ξεσκεπάσει την ρηχότητα του star system. Στα χνάρια του γνωστού στίχου του Σαββόπουλου «πολλά ήταν τα ψέματα, ας πούμε μιαν αλήθεια».



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved