Επικά τατουάζ εμπνευσμένα από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

15 τολκινικές ιδέες για να χτυπήσεις στο κορμί σου.

Πριν καμιά εικοσαριά χρόνια οι άνθρωποι που έβλεπες να έχουν τατουάζ ήταν ελάχιστοι. Ναυτικοί, πρώην κατάδικοι και κάποιοι λίγοι μεταλλάδες. Έχει κυλήσει, βέβαια, πολύ νερό στο αυλάκι από τότε. Από την εποχή που κάποιοι μουρλοί χάραζαν στα μπράτσα τους με ξυράφια τις λέξεις Slayer και ΘΥΡΑ 13.

Τώρα η φάση έχει γίνει μόδα. Και η μόδα χρειάζεται μια τέχνη για την υπηρετήσει. Ενώ η τέχνη με τη σειρά της έχει ανάγκη την παράδοση και τη φαντασία.

Κάποια συστατικά δηλαδή που τα αξιοποίησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ο γερο-Τόλκιν στα βιβλία του. Δημιουργώντας εκατομμύρια όχι απλά αναγνώστες αλλά οπαδούς ανά την υφήλιο. Τόσο πιστούς ώστε να ζωγραφίζουν ανεξίτηλα το κορμί τους με σχέδια εμπνευσμένα από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών.

Πέφτοντας στο παραπάνω ποστ του φουμπού χαζέψαμε λίγο από την ομορφιά –και όχι δε στεκόμαστε μονάχα στην πλάτη της κοπελιάς. Το ένα έφερε το άλλο και βρεθήκαμε να χανόμαστε σε έναν κόσμο γεμάτο από μεσαιωνικούς μύθους, δοξασίες και διηγήσεις.

Και βρήκαμε αυτά τα 15 υπέροχα επικά τατουάζ. Μερικές ιδέες για να τα χτυπήσεις στο κορμί σου, αν είσαι φαν της δερματοστιξίας βεβαιώς βεβαίως.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved