Τατουάζ με το όνομα της κοπέλας σου; Ούτε καν.

Ο Tristan και άλλοι 4 «σαλιάρηδες» που το χτύπησαν και το μετάνιωσαν.

Κάτι ξέρει ο Lebron που δεν θέλει να βλέπει «ζωγραφιστή» την Khloe Kardashian... Δεν φτάνει που έριξε στα ναρκωτικά τον Lamar Odom, τον πρώην άντρα της, αλλά έχει ξεκινήσει και το ξεμυάλισμα στον συμπαίκτη του, τον Tristan Thompson.

Ο Καναδός σέντερ εντυπωσιάζει τα τελευταία δύο χρόνια στο πλευρό του «Βασιλιά», ωστόσο οι φετινοί του μέσοι όροι παρουσιάζουν κάθετη πτώση (έχει 9.6 πόντους μέσο όρο καριέρας και φέτος βάζει με το ζόρι… 4.7!).

Λες να φταίει η Khloe για αυτό; Mπα, όχι, δεν νομίζω.... 

tristan

ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΡΕ TRISTAN;

Αυτή είναι η σημερινή φωτογραφία που ανέβασε ο νεαρός παίκτης στο διαδίκτυο βάζοντας «φωτιά» το Twitter. «Δεν βλέπω να κερδίζουμε τους τελικούς φέτος», γράφει ο ένας, «Όχι Tristan», γράφει ο άλλος, «ο Lebron ανησυχεί που πλέον ο Tristan κάνει χαζά πράγματα» λέει παράλλος.

Που λες Tristan, το μέλλον σας είναι προδιαγεγραμμένο. Σε μισή βδομάδα θα παντρευτείτε, και τέτοια εποχή του χρόνου θα είσαι με άλλην κι αυτή με άλλον. Δεν κινδυνολογώ, σου λέω την αλήθεια. Τατού την γυναίκα σου ή την κοπέλα σου, δεν την κάνεις με την καμία. Είναι νόμος. Διαζύγιο με τη γυναίκα θα πάρεις, με το τατού όχι. Οι μόνες γυναίκες που επιτρέπεται να βάλεις στο κορμί σου είναι η μητέρα και η κόρη σου.

Χαζός είναι νομίζεις ο Μέσι;

1

Για να παρηγορηθείς, πάντως, θα σου αραδιάσω ορισμένες ακόμη περιπτώσεις από... σαλιάρηδες σαν και του λόγου σου που τρύπησαν το δέρμα τους και μετά το χωρισμό έψαχναν τρύπα να κρυφτούν.

1. Mike Tyson

tyson

Ο «Iron Mike» -όχι ο Ζαμπίδης- πέραν του πασίγνωστου τατουάζ που έχει δίπλα από το αριστερό του μάτι, έχει και ένα άλλο στο αντίστοιχο χέρι. Στις ημέρες της δόξας του, ήταν τόσο ερωτευμένος με την πρώην γυναίκα του (Monica Turner) που «χτύπησε» την προσωπογραφία της στο μπράτσο του. Θα του λέγαμε καμιά κουβέντα, αλλά θα μας δαγκώσει κάνα αφτί και θα τρέχουμε...

2. Johnny Depp (εις διπλούν)

johnny depp amber heard 1000

Η μεγάλη απόδειξη ότι ο τύπος αυτός είναι πραγματικά στον κόσμο του... Ο αγαπημένος μας Johnny είχε κάνει τατουάζ που έγραφε «Winona for ever» για τη φιλεναδίτσα του την Winona Ryder. Χώρισαν πριν καν το σοβαρέψουν κάτι που ανάγκασε τον ιδιόρρυθμο ηθοποιό να το διορθώσει αφήνοντας το «Wino forever».

Το πάθημα δεν έγινε μάθημα για τον… Captain Jack Sparrow ο οποίος όταν παντρεύτηκε την Amber Heard την έκανε τατού στο δεξί του χέρι. Πάπαλα κι αυτή, γελάει ο κόσμος με το τατού.

3. Jude Law

jude

Ο Jude Law θα τύπωνε για πάρτη της γυναίκας του και ολόκληρο ποίημα πάνω του αν μπορούσε, αλλά κάπου… τελείωνε το χέρι και έτσι έμεινε στις 9 λέξεις.

«You came along to turn on everything, Sexy Sadie» έγραψε στο χέρι του. Μόνο που η «Sexy Sadie» κοιμάται με άλλον πλέον.

4. Tommy Lee

Tommy Lee

Τελειωμένη περίπτωση πριν καν αρχίσουμε... Πόση Pamela Anderson χρειαζόταν άραγε στο κορμί του ο Ελληνοαμερικάνος ντράμερ; Γνώρισε την αγαπημένη μας ναυαγοσώστρια Τετάρτη και μέχρι την Κυριακή είχαν ήδη ανταλλάξει βέρες τατού. Μόνο που ο Tommy δεν άντεχε να’ χει «Pamela» μόνο σε ένα δάχτυλο και την χτύπησε κι εκεί που δεν πιάνει το μελάνι. Ω ναι, εκεί ακριβώς... Χαρά στο κουράγιο της νυν του, της Σοφία Τούφα, που αναγκάζεται κάθε λίγο και λιγάκι να έρχεται φάτσα κάρτα με την... Πάμελα.

Το λοιπόν, διδάξου από τις παραπάνω περιπτωσάρες και ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΝ!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved