Εδώ να κρυφτείς αν σε κυνηγάει η εφορία

Το Kanin Mountain Shelter δυσκολεύει μέχρι και τα λαγωνικά της Νικολούλη.

Όπως έχετε παρατηρήσει και εσείς, τα πράγματα ζορίζουν όλο και περισσότερο. Κάτι φόροι από εδώ, κάτι δόσεις ΕΝΦΙΑ από εκεί, κάτι τέλη κυκλοφορίας που τα σκεφτόμαστε και βάζουμε τα κλάματα σαν τον Ronaldo, στο τέλος δεν έχουμε τι να δώσουμε στην εφορία. Το μόνο που μας μένει είναι τα... χρωστούμενα.

Μην μασάτε όμως. Αν πρέπει να εξαφανιστούμε για να την γλιτώσουμε από την ψυρρού, υπάρχει ένα μέρος που φανταζόμαστε ότι μπορούμε να μείνουμε ανενόχλητοι μέχρι τις επόμενες εκλογές. Και όχι, δεν είναι σε κάποια βραχονησίδα στην Ανταρκτική, αλλά στη Σλοβενία. Ή μάλλον σε βουνό της Σλοβενίας.

kanin mountain shelter 1

Ιδού το Kanin, που έχει κερδίσει την ονομασία του από το ομώνυμο Σλοβενικό βουνό. Ένα αριστούργημα της σύγχρονης αρχιτεκτονικής -λέμε τώρα- που απευθύνεται στο μέσο απογοητευμένο Έλληνα, που κουράστηκε από την νομενκλατούρα της κοινωνίας μας και δεν θέλει να βλέπει ούτε περιστέρι να τρώει κουλούρι στο Σύνταγμα.

Με φίλους τα βράχια και σύντροφο τις ακτίνες UV να σου καίνε τα μούτρα από τις 6 τα ξημερώματα, το Kanin αποτελεί το τελευταίο οχυρό, μία δυσμενή μετάθεση δίχως τέλος, για να ξεφύγει κανείς από την οικονομική λαίλαπα των ημερών. Έχει να προσφέρει μοναξιά, ύπνο και θέα –όλα αυτά αν δεν σε φάνε οι αρκούδες, δεν στην πέσουν πρώην εγκληματίες πολέμου Σλοβένοι και δεν γκρεμοτσακιστείς στα βράχια που θυμίζουν Μόρντορ.

kanin mountain shelter 2

Σε κάθε περίπτωση, είναι ιδανική επιλογή αν σε καταδιώκει η εφορία/ τα ζόμπι του Walking Dead/ κάποια πρώην, και μάλλον αυτό είχε στο μυαλό της το αρχιτεκτονικό γραφείο OFIS όταν το κατασκεύαζε. Πέρα από την πλάκα, είμαστε περίεργοι να μάθουμε ποιος καμένος έχει σκοπό να αγοράσει αυτό το «θαύμα».

kanin mountain shelter 4

Aν είναι να πληρώσουμε ΕΝΦΙΑ και γι' αυτό, καλύτερα σε τροχόσπιτο στα Λεγραινά.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved