Η κόρη του Κρις Κορνέλ τραγουδάει για τον πατέρα της και τον Τσέστερ Μπένινγκτον

Έντονο...

Ο Κρις Κορνέλ και ο Τσέστερ Μπένινγκτον δεν υπήρξαν απλά δυο ροκ φιγούρες που άφησαν το προσωπικό τους στίγμα στα μουσικά πράγματα τις τρεις τελευταίες δεκαετίες.

Υπήρξαν συνοδοιπόροι στη ζωή, διατηρώντας μια μακροχρόνια και γερή φιλία, η οποία έμελλε να επισφραγιστεί με μια νότα μακάβρια: η μέρα που επέλεξε να αυτοκτονήσει ο Τσέστερ (20 Ιουλίου 2017) ήταν η μέρα που θα είχε γενέθλια ο στενός του φίλος Κρις Κορνέλ αν πρώτα δεν είχε προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα στις 18 Μαΐου της ίδιας χρονιάς. Δεν είναι λίγοι εκείνοι, που δηλώνουν βέβαιοι ότι στην ύστατη απόφαση του frontman των Linkin Park -πέραν των προσωπικών δαιμόνων που χρόνια τον κρατούσαν δέσμιο- ρόλο έπαιξε και αυτός ο ίδιος ο χαμός του Κορνέλ. 

chris cornell chester bennington source facebook 671x377

Κι ενώ οι μνήμες για τις 2 αυτές απώλειες είναι κάτι παραπάνω από νωπές, έλαβε χώρα μια ιδιαίτερη ιεροτελεστία που φρόντισε να φορτώσει ακόμη περισσότερο τα συναισθήματα: η 12χρονη κόρη τους Κρις Κορνέλ, Τόνι, συνοδευόμενη από τους OneRepublic, τραγούδησε το «Hallelujah» του Leonard Cohen στο Central Park της Νέας Υόρκης, στο πλαίσιο της σειράς συναυλιών "GMA".  

Στο εν λόγω event ήταν προγραμματισμένο να τραγουδήσουν οι Linkin Park, ωστόσο η αυτοκτονία του Τσέστερ Μπένινγκτον έφερε στη θέση τους τους OneRepublic. «Ο Τσέστερ τραγούδησε το συγκεκριμένο κομμάτι στην κηδεία του Κρις και το θεωρώ ένα από τα καλύτερα τραγούδια των τελευταίων 50 χρόνων», ανέφερε ο frontman του συγκροτήματος Ryan Tedder που είχε τον άχαρο ρόλο του συνοδού σε ένα τραγούδι που η πιτσιρίκα θα αντάλλαζε τα πάντα προκειμένου να μη χρειαστεί να το τραγουδήσει.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved