associated press Όλοι οι celebrities που έχουν ταχθεί στο πλευρό της Παλαιστίνης

Από τον Joaquin Phoenix και τον Pedro Pascal μέχρι την Jennifer Lopez και την Zendaya.

Το Παλαιστινιακό σε πρώτο πλάνο. Η γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού στη Γάζα και η επεκτατική πολιτική του Ισραήλ συνεχίζεται και δεν πρέπει να σωπάσουμε. Οφείλουμε να υψώσουμε τη φωνή μας και να ζητήσουμε κατάπαυση του πυρός και μία λύση που να έχει ως μοναδικό στόχο την ίδρυση Παλαιστινιακού κράτους. Η 22η Μαΐου είναι μία ιστορική μέρα για την Ευρώπη καθώς η Ισπανία, η Νορβηγία και η Ιρλανδία αναγνώρισαν σήμερα το ανεξάρτητο κράτος της Παλαιστίνης, με ισχύ από τις 28 Μαΐου. Νίκη της Δικαιοσύνης, νίκη της Ευρώπης, νίκη της Ειρήνης. 

Την ίδια στιγμή η εμφάνιση της Cate Blanchett στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών αποτέλεσε μία statement εμφάνιση και έκανε τον γύρο του κόσμου για όλους τους σωστούς λόγους. Η 55χρονη star του Hollywood αποφάσισε να σταθεί στο πλευρό των Παλαιστινίων. Να βρεθεί στη σωστή πλευρά της ιστορίας και το έκανε με τον πιο κομψό τρόπο. 

Η εμφάνιση - δήλωση της Cate Blanchett έρχεται να ενωθεί με τη φωνή επωνύμων που στέκονται στο πλευρό των αδικημένων. Υψώνουν τη φωνή τους κόντρα σ’ ένα κατεστημένο που μας θέλει να μη μιλάμε, να κάνουμε τα στραβά μάτια και να σκύβουμε με σεβασμό το κεφάλι στον δυνατό. Σε αυτή τη μακρά λίστα θα συναντήσεις ονόματα όπως εκείνα των Emma Watson, Joaquin Phoenix, Ben Affleck, Bradley Cooper, Elsa Hosk, Jennifer Lopez, Tom Hardy, Angelina Jolie, Zendaya, Pedro Pascal, Roger Waters, Richard Gere, Channing Tatum, Jenna Ortega. 

 

 

Όλοι τους έχουν υπογράψει την επιστολή κατάπαυσης του πυρός που έχει σταλθεί τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, Joe Biden. Το τέλος της πολιορκίας και το να βρεθεί λύση στο Παλαιστινιακό δεν είναι ένα καπρίτσιο των celebrities. Είναι μία μάχη που πρέπει να δοθεί σε όλα τα επίπεδα και η σιωπή είναι συνενοχή. 

Ας αντιδράσουμε ο καθένας από το μετερίζι του. Για έναν πιο δίκαιο κόσμο.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved