Furiosa: Οι πρώτες κριτικές το χαρακτηρίζουν «επικό»

Μόνο τα καλύτερα ακούγονται για το πολυαναμενόμενο Mad Max πόνημα του George Miller.

Μόνο ένας μήνας απομένει μέχρι το κοινό να επιστρέψει στον μετα-αποκαλυπτικό κόσμο του George Miller. Είναι εύκολα μία από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες του 2024 και μιλάμε για το Furiosa: A Mad Max Saga, το prequel του θρυλικού Mad Max: Fury Road του Miller που επεκτείνεται στην ιστορία της Imperator Furiosa πριν γίνει  το δεξί χέρι  του αδίστακτου Immortan Joe.

Με την αγαπημένη του κοινού Anya Taylor-Joy να παίρνει το μανδύα του χαρακτήρα του τίτλου από τη Charlize Theron, ο ενθουσιασμός έχει δημιουργηθεί από τότε που ανακοινώθηκε επίσημα το βασικό καστ το 2020. Τώρα, οι πρώτες αντιδράσεις έχουν ήδη ξεκινήσει και οι κριτικοί έχουν πολλά να πουν και ευτυχώς τα πρώτα νέα είναι κάτι περισσότερο από ενθαρρυντικά.

 

 

Το Furiosa τοποθετείται 15 χρόνια πριν από το Fury Road και παρακολουθεί τη Furiosa στη νεαρή ενηλικίωση της 45 χρόνια μετά την κατάρρευση του πολιτισμού, δείχνοντας πώς έγινε η ηγέτιδα που γνωρίσαμε. Απομακρυνόμενη από το σπίτι της στο Green Place of Many Mothers, βρίσκεται στη μέση ενός πολέμου μεταξύ του Dementus, του τυραννικού ηγέτη του Biker Horde που την έχει καταλάβει και του Immortan Joe, επικεφαλή της Citadel. Όπως μάθαμε τον περασμένο Δεκέμβριο στο CCXP, ο Dementus, τον οποίο υποδύεται ο Chris Hemsworth, έχει επίσης εξερευνηθεί σε μεγάλο βαθμό, απεικονίζοντάς τον ως τον άνθρωπο που της πήρε τα πάντα και ως ένα "προϊόν της Wasteland" που αγκαλιάζει πλήρως το ανήθικο kill or be killed. Μέσα από τις μυριάδες προκλήσεις της, το μόνο που θέλει η Furiosa είναι να βρει τα μέσα για να επιστρέψει στο σπίτι και να πάρει την πολυαναμενόμενη εκδίκησή της από τον Dementus.

Έχουν ήδη αποκαλέσει το Furiosa: A Mad Max Saga «επικό» και επαινούν τον «πολύχρωμο χάος» της ταινίας όπως έχει αναφερθεί. Υπάρχουν επίσης υψηλοί έπαινοι για την ερμηνεία των χαρακτήρων και κυρίως του Hemsworth ως του κακού της ταινίας.

 

 

To Furiosa έρχεται στις αίθουσες στις 24 Μαΐου.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved