Oι Linkin Park μάλλον βρήκαν καινούργιο τραγουδιστή

Οι φήμες μιλούν για τραγουδίστρια και αυτό αναμένεται να είναι πολύ ενδιαφέρον.

Δεν είναι δα και περίεργο που έσκασε ξαφνικά μία τέτοια είδηση, χώρια που θα έφτανε και αυτή η στιγμή όπως και να ‘χει. Η πληροφορία δεν έρχεται από κάποια άγνωστη πηγή ή  κάποιο κουτσομπολιό, αλλά από γνωστό καλλιτέχνη και φίλο της μπάντας.

Ο Jay Gordon των Orgy που γνωρίζει τους Linkin Park από την εποχή του Hybrid Theory, έχοντας μάλιστα συνοδέψει την μπάντα σε πολλά tours, ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξη του πως γνωρίζει λεπτομέρειες για την επιλογή νέου τραγουδιστή. Ή μάλλον τραγουδίστριας.

«Πολύ πολύ πολύ ωραίοι τύποι και φανταστική μπάντα. Είναι πολύ καιρό στο παιχνίδι και έχουν ακόμα τη διάθεση για αυτό. Θα είναι δύσκολο χωρίς τον Chester, αλλά θα δούμε. Άκουσα πως έχουν τραγουδίστρια τώρα. Αυτό άκουσα» ανέφερε ο Jay στις δηλώσεις του.

Ο παρουσιαστής Mike Z πήγε να ρωτήσει περισσότερα, αλλά ο Jay απάντησε βιαστικά. «Δεν είμαι σίγουρος ποια θα είναι η τραγουδίστρια, αλλά άκουσα ότι θα είναι γυναίκα. Μπορεί απλώς να προσπαθήσουν να προχωρήσουν έτσι. Αυτό θα είναι ενδιαφέρον».

Διάβασε επίσης: Μαζί με τον Chester πέθανε και ένα κομμάτι της εφηβείας μας

Πράγματι θα είναι ενδιαφέρον και αναρωτιόμαστε αν αυτό σημαίνει ολική αλλαγή για τους Linkin Park. O Jay Gordon υπήρξε στενός φίλος του Chester και των Linkin Park, ενώ συνεργάστηκε με τη μπάντα στο Reanimation και στο κομμάτι ‘‘Pts.OF.Athrty’’.

Στις 12 Απριλίου αναμένεται επίσης να οπτικοποιηθεί ένα παλιό τραγούδι της μπάντας, το QWERTY, που έκανε την εμφάνισή του κάποια στιγμή ανάμεσα στο 2004-2005, αλλά δεν μπήκε ποτέ σε κανένα δίσκο μετά το Minutes to Midnight.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved