Instagram Η Κατερίνα Καινούργιου είπε τη μεγαλύτερη αλήθεια για τη φιλία

Το “ποτέ δεν αγγίζεις άντρα φίλης” θα πρέπει να το ακούσουν γυναίκες και άντρες.

Υπάρχουν κάποιοι απαράβατοι κανόνες αναφορικά με τη φιλία: Δεν αγγίζεις ποτέ τον/την πρώην του κολλητού/ής. Αυτόν τον κανόνα “έσπασε” η Δανάη Μπάρκα και η Κατερίνα Καινούργιου δεν το συγχώρησε ποτέ. Την καταλαβαίνουμε. Το να απιστήσει η κοπέλα σου είναι κάτι που το αντέχεις, το να το κάνεις με τον κολλητό σου είναι η απόλυτη προδοσία. Η παρουσιάστρια του «Super Κατερίνα» φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον ALPHA και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή.

«Πολύ συνειδητά δεν μίλησα γιατί ήθελα να σεβαστώ τον εαυτό μου και τους τηλεθεατές στην εκπομπή. Συνδέθηκα πάρα πολύ μαζί του και ακόμα τον αγαπάω. Με ενόχλησε πάρα πολύ αυτό που έγινε. Κολλητές δεν ήμασταν όντως. Όμως όταν έναν άνθρωπο. Τον Φίλιππο τον γνώρισε από μένα. Τον γνώρισε σε μία περίοδο που έκλαιγα για τον Φίλιππο. Το θεωρώ και ανήθικο. Αυτό που με ενόχλησε περισσότερο είναι ότι δεν μου έστειλε ένα μήνυμα μετά, ότι ήταν λάθος μου».

 

 

Η Κατερίνα Καινούργιου τόνισε στη συνέχεια: «Με τον Φίλιππο μίλησα. Με τη Δανάη ποτέ. Ποτέ μα ποτέ άντρα ή φίλο φίλης σου δεν τον αγγίζεις, έτσι με μεγάλωσε η μητέρα μου. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του, μπορεί έτσι να έχει μεγαλώσει. Δεν αλλάζει για μένα ακόμα και αν με πάρει τηλέφωνο. Για μένα αυτοί οι άνθρωποι είναι delete».

 

 

Ακόμη κι αν δεν έχεις σε μεγάλη εκτίμηση τους ανθρώπους που περιβάλλουν την ελληνική τηλεόραση και showbiz, δεν έχεις παρά να συμφωνήσεις με τα όσα ανέφερε η KatKen σε ζωντανή σύνδεση. Είναι άσχημο να σε κερατώσουν με τον κολλητό σου, αλλά είναι μεγαλύτερη ξεφτίλα να το κάνεις εσύ ο ίδιος.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved