Το μοναδικό spot για το Σύνδρομο Down που αξίζει να δεις σήμερα

Ένα video για την Παγκόσμια Ημέρα Συνδρόμου Down έγινε viral για όλους τους σωστούς λόγους.

«Γεια σου bartender, υποθέτεις ότι δεν μπορώ να πιω μια μαργαρίτα, οπότε δεν μου σερβίρεις μια μαργαρίτα, άρα δεν πίνω μαργαρίτα. Η υπόθεσή σου γίνεται πραγματικότητα». Αυτά είναι τα λόγια της 22χρονης Madison Tevlin, μοντέλου και ηθοποιού με Σύνδρομο Down, μέσω των οποίων απευθύνεται σε μία bartender. Αυτό ήταν. Το video σε καθηλώνει και θέλεις να το δεις μέχρι τελευταίο δευτερόλεπτο. Και μετά να πατήσεις το repeat. 

Πρόκειται για ένα spot που δημιούργησε η CoorDown και η Small New York σε συνεργασία με την Εθνική Εταιρεία Συνδρόμου Down. Το video έχει viral τις τελευταίες ώρες και η κορύφωσή του έρχεται σήμερα, στις 21 Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα για το Σύνδρομο Down. 

Στο video γίνεται αναφορά σε στερεότυπα και κλισέ, τα οποία αποδομούνται από την Madison Tevlin. «Γονείς, υποθέτετε ότι δεν μπορώ να ζήσω μόνη μου, οπότε δεν με ενθαρρύνετε να ζήσει μόνη μου», τονίζει και τους δείχνει πως γίνεται. 

Ο Κωνσταντίνος Τσιώρης δίνει μαθήματα DJing σε ΑμεΑ και ζωής σε όλους μας

Φυσικά η καμπάνια αγκαλιάστηκε από τους χρήστες των social media και βλέπεις το video ακόμη συχνότερα στα insta stories. Αυτά τα viral καλό είναι να γίνονται. Ωστόσο η αγκαλιά μας δε θα πρέπει να περιοριστεί μόνο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και στην πραγματική ζωή.

Ας πέσει το video

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved