Το «Δέκα Λεπτά Κήρυγμα» τέλειωσε γιατί μεγάλωσε ο Λεωνίδας

Ο πρωταγωνιστής Δημήτρης Κουρούμπαλης είπε όλη την αλήθεια και εμείς συμφωνούμε μαζί του.

Είναι πάντα σκληρό όταν κάποια αγαπημένη ελληνική σειρά, καλή ώρα όπως το Δέκα Λεπτά Κήρυγμα ρίχνει τίτλους τέλους, παρά την ακροαματικότητα και την επιτυχία της. Ειδικά για όλους όσους ήταν μαθητές την περίοδο που ο Δημήτρης Κουρούμπαλης, ο δικός μας Λεωνίδας, έκανε τη ζωή-πατίνι στην μητέρα του (Αριέττα Μουτούση) και πατέρα του (Σάκη Μπουλά) και ύστερα όλοι μαζί βασανίζονταν από τα καμώματα της γιαγιάς Κικίτσας (Κάρμεν Ρουγγέρη), ήταν ένα μεγάλο σοκ το ότι η σειρά κόπηκε έτσι ξαφνικά.

Πώς είναι σήμερα οι ηθοποιοί του Δέκα Λεπτά Κήρυγμα;

Τι να ξεχάσει κανείς από τη συγκεκριμένη σειρά; Από την καθημερινή ατίθαση συμπεριφορά του έφηβου Λεωνίδα Αλιβιζάτου, το άγχος της Μαίρης για το παιδί της, την ξερόλα κολλητή της, Ζέτα, ύστερα τον γύπα πατέρα του, Νάσο και την τρομακτικά ζηλιάρα σύντροφό του, Βιβή, μέχρι τα ανακατώματα της Κικίτσας και την τρομερή παρέα με τον Τέλη, τη Βιβή και τον Αργύρη. Έχουν τον ατελείωτο.

 

 

Γιατί κόπηκε η σειρά;

Από τότε έχουν περάσει πολλά χρόνια, ο Δημήτρης Κουρούμπαλης έκανε μεν κάποιες επιτυχίες (όπως Η Πολυκατοικία, Big Bang ή η ταινία Alter Ego με τον Σάκη Ρουβά) αλλά πάντα όλοι θα τον θυμόμαστε για τον ατίθασο χαρακτήρα του και τον χαρακτηριστικό (τότε) κότσο του Λεωνίδα.

Ο ίδιος μάλιστα μίλησε στην εκπομπή «Ελένη», ουσιαστικά αποκαλύπτοντας τον λόγο που κόπηκε η σειρά.  

 

 

«Ο κόσμος λάτρεψε τις σειρές “Δέκα λεπτά κήρυγμα” και “Πολυκατοικία” και αυτό φαίνεται στον τρόπο που με κοιτάζουν. Στο “Δέκα λεπτά κήρυγμα” τελειώσαμε στα 3,5 χρόνια επειδή το ζήτησα εγώ, ήθελα να σταματήσει η σειρά. Μια απόφαση που μετά τη χρεώθηκα. Εγώ ήθελα να επαναπροσδιορίσω τις επιλογές μου και αυτό το πλήρωσα, γιατί ο χώρος είναι πολύ αυστηρός», είπε ο «Λεωνίδας» ο οποίος ουσιαστικά ήθελε να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό προκειμένου να εξελιχθεί ως ηθοποιός.

Τότε μπορεί να μην το καταλαβαίναμε, πλέον όμως είμαστε μαζί του. Και εννοείται τον ευχαριστούμε για τις υπέροχες εκείνες στιγμές που μας έκανε να ταυτιστούμε με τον χαρακτήρα του. Γιατί είναι ένας, αλλά Λεωνίδας.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved