associated press Τι είναι το Beast Games που θα προσφέρει το μεγαλύτερο χρηματικό ποσό στην ιστορία της τηλεόρασης;

Στο reality του MrBeast θα συμμετάσχουν 1.000 διαγωνιζόμενοι που θα διεκδικήσουν ένα μυθικό ποσό.

"Στόχος μου είναι να κάνω το καλύτερο δυνατό σόου και να αποδείξω ότι οι YouTubers και οι δημιουργοί μπορούν να πετύχουν σε άλλες πλατφόρμες. Το Amazon μου έδωσε τον δημιουργικό έλεγχο που χρειάζομαι για να προσπαθήσω να το πραγματοποιήσω. Ελπίζω να κάνω περήφανη την κοινότητα του YouTube".

Τα παραπάνω λόγια ανήκουν στον MrBeast, τον κορυφαίο Youtuber του πλανήτη με πάνω από 245.000.000 συνδρομητές στο κύριο κανάλι του, ο οποίος ετοιμάζεται να γράψει ιστορία και στον κόσμο της τηλεόρασης. Ο κατά κόσμον Jimmy Donaldson θα είναι κεντρικός παρουσιαστής και εκτελεστικός παραγωγός του reality "Beast Games", μία σειρά που περιλαμβάνει 1.000 διαγωνιζόμενους και θα μοιράσει το απίστευτο ποσό των 5.000.000 δολαρίων.

 

 

Τι είναι όμως το Beast Games που θα παρακολουθήσει ολόκληρος ο πλανήτης μέσω της πλατφόρμας του Amazon; Θα είναι μια εκπομπή που θα ακολουθεί παρόμοια μορφή με τα βίντεο του Youtuber και διαθέτουν ακραίες προκλήσεις και μεγάλα δώρα. 

 

 

Μερικά από τα πιο δημοφιλή βίντεο  περιλαμβάνουν το "$456,000 Squid Game in Real Life!", που παρακολουθεί 456 άτομα να αγωνίζονται σε παιχνίδια που αναδημιουργήθηκαν από τη νοτιοκορεατική σειρά-φαινόμενο του Netflix. Το "Last to Leave Circle Wins $500,000" που φέρει 100 διαγωνιζόμενους σε έναν κύκλο μέχρι να απομείνει ένα άτομο για να λάβει το χρηματικό έπαθλο και το "$1 vs. $1,000,000 Hotel Room!", το οποίο αποτελεί μέρος μιας σειράς που συγκρίνει διαφορετικές εμπειρίες σε διαφορετικές τιμές.

 

 

Τα "Beast Games" θα κάνουν πρεμιέρα αποκλειστικά στο Prime Video, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί η επίσημη ημερομηνία.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved