Γιατί το διαδίκτυο παραμιλάει με την εμφάνιση της Sydney Sweeney στο SNL;

Ποτέ και κανείς δε βαρέθηκε μία είδηση για τη 26χρονη star.

Σε δύο πράγματα δεν μπορώ ν’ αντισταθώ: Σε γλυκά με καραμέλα και στην Sydney Sweeney. Κι αν για το πρώτο δε θα συμφωνήσουν όλοι οι άνδρες μαζί μου, για το δεύτερο δε χωράει αμφιβολία. Η 26χρονη από το Σποκέιν της Ουάσιγκτον είναι το νέο big thing του χώρου του θεάματος. Είναι ταλαντούχα, είναι έξυπνη, είναι αστεία και φυσικά εντυπωσιακή.

Οπότε είναι φυσικό πως η εμφάνισή της στο Saturday Night Live θα απασχολούσε αρχικά το τηλεοπτικό κοινό και έπειτα το διαδίκτυο. Σε κάθε επεισόδιο του SNL φιλοξενείται ένας επώνυμος καλεσμένος, ο οποίος κάνει τον εναρκτήριο μονόλογο και παίζει σε σκετς με το καστ. Στον μονόλογό της, η Sweeney ανέφερε: «Μπορεί να με έχετε δει στο Euphoria ή στο Anyone but You. Σίγουρα πάντως δεν με είδατε στο Madame Web». Το σχόλιο προφανώς για τη νέα της ταινία που δεν πήγε καλά στο box office. Είπαμε, έχει χιούμορ το κορίτσι.

 

 

Στη συνέχεια, μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζεται στους ρόλους της: «Ο κόσμος με βλέπει μόνο ως το κορίτσι στην τηλεόραση που ουρλιάζει, κλαίει και κάνει σεξ. Τρέχω, αποφεύγω τη ζάχαρη και κάνω Ozempic». Πάλι χιούμορ.  Κατά τη διάρκεια του μονολόγου της, έκανε ό,τι μπορούσε έστω να καταρρίψει τις φήμες για τη σχέση της με τον Glen Powell, συμπρωταγωνιστή της στο Anyone But You. Όταν ζήτησε από την κάμερα να εστιάσει στον πραγματικό της αρραβωνιαστικό, ο σκηνοθέτης έκανε ζουμ στον Glen. Οκ, καθόλου στημένο.

 

 

Ωστόσο το διαδίκτυο ασχολείται μέχρι σήμερα για την εμφάνισή της στο σκετς όπου υποδύεται μία σερβιτόρα των Hooters. Εκεί εμφανίζεται να έχει συγκεντρώσει πάνω από 30.000 σε tips και οι συνάδελφοί της την βλέπουν να πηγαίνει σ’ ένα τραπέζι με άνδρες και να τους υπνωτίζει.

Σεξιστικό; Έτσι ισχυρίζεται το διαδίκτυο. Άντεξες να το δεις τουλάχιστον μία φορά; Η απάντηση είναι “όχι”. Οπότε εκεί στο SNL έκαναν σωστά τη δουλειά τους.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved