Η Zendaya βάζει φωτιά στο νέο trailer του “Challengers”

“Game, Set, Match” από τη Χολιγουντιανή ηθοποιό που πρωταγωνιστεί στο επερχόμενο ερωτικό δράμα.

Η Zendaya έχει το χάρισμα. Ανήκει σε αυτή την κατηγορία επωνύμων που δε βαριέσαι να βλέπεις. Δε χορταίνεις το μάτι σου. Την είδαμε πρόσφατα με το robot Mugler look στο κόκκινο χαλί, την χαζέψαμε μαζί με τον Τιμοτέ Σαλαμέ με μία futuristic jumpsuit σε pastel peach χρώμα και εκεί που αναρωτιέσαι “πόσο Zendaya αντέχεις;”, η εμφάνισή της στο νέο trailer της ταινίας “Challengers” έρχεται να απαντήσει στο ρητορικό ερώτημά σου. 

zendaya 1

Η 27χρονη ηθοποιός από την Καλιφόρνια μαγνητίζει ξανά τα βλέμματα. Πρωταγωνιστεί στο ερωτικό δράμα που φέρει την υπογραφή του σκηνοθέτη Λουκά Γκουαντανίνο και το story διαδραματίζεται γύρω από τον κόσμο του επαγγελματικού τένις. Το νέο trailer παρέχει μια βαθύτερη ματιά στο ερωτικό τρίγωνο που λαμβάνει χώρα στον κόσμο του τένις με πρωταγωνιστές τους Ζεντάγια, Μάικ Φαιστ και Τζος Ο' Κόνορ

 

 

Στο επίκεντρο βρίσκεται η αθλήτρια τένις Τάσι Ντάνκαν, η οποία γίνεται προπονήτρια μετά από έναν καταστροφικό τραυματισμό που τερματίζει την καριέρα της. Η Τάσι είναι παντρεμένη με έναν πρωταθλητή Grand Slam, τον Αρτ (Φαιστ), και σε μια προσπάθεια να σταματήσει το τρέχον σερί ηττών του, βάζει τον Αρτ σε ένα challenger event, όπου θα αντιμετωπίσει τον Πάτρικ (Ο' Κόνορ), τον πρώην καλύτερο φίλο του και πρώην σύντροφο της Τάσι.

Το «Challengers» βγαίνει στους κινηματογράφους στις 26 Απριλίου και η συμμετοχή της Zendaya μαζί με την επιστροφή του Γκουαντανίνο στο ερωτικό δράμα, είναι κάτι που δεν αφήσει κανέναν ασυγκίνητο.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved