Πέταξαν εκτός ταινίας τον μόνο τύπο που απόλαυσε το Madame Web

Μια μικρή λεπτομέρεια, βέβαια. Ο τύπος ήθελε να απολαύσει την Sydney Sweeney. Και το έδειξε.

Πρόσφατα η «Dakota με τα Χρυσά Αβγά» ή αλλιώς Dakota Johnson, πρωταγωνίστρια της ταινίας Madame Web, δήλωσε ότι το νέο της φιλμ για το Spider-Verse της Sony δεν θα έχει σχέση με καμία άλλη υπερηρωική ταινία της Marvel, μας βρίσκει 100% σύμφωνους. Ο λόγος βέβαια δεν είναι ότι πρόκειται για κάνα φαινόμενο, αλλά για την πιο πλέμπα ταινία που έχει βγει τα τελευταία χρόνια κάτι που δικαιολογείται από το θάψιμο των κριτικών αλλά και τον ιστορικό χαμηλό σε εισπράξεις, πολύ χειρότερα και από το Morbius που πάτωσε.

Αιχμάλωτοι στο λαμπερό διχτυωτό της Madame Dakota Johnson

Για να καταλάβει κανείς το μέγεθος της αποτυχίας, η παραγωγή έκοψε και όσες σκηνές είχαν σχέση με τον Spider-Man προκειμένου να μην έχει καν σχέση με το γενικότερο σύμπαν, αλλά να υπάρχει σαν standalone movie origins.

 

 

Ίσως το καλύτερο που αφορά την ταινία μέχρι στιγμής, δεν ήταν η Dakota Johnson η οποία ήταν σαν να βαριέται σε κάθε της σκηνή, ούτε καν η εκθαμβωτική Sydney Sweeney, αλλά οι εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί για την επίσημη πρεμιέρα στο Λος Άντζελες.

Μια άλλη πηγή από τις ΗΠΑ, αν αληθεύει τελικά, είναι ότι απομάκρυναν κάποιον τύπο από αίθουσα γιατί είχε «κολλήσει» με την Sydney Sweeney και το έδειχνε. Με λίγα λόγια, αυνανιζόταν μέσα στην αίθουσα με αποτέλεσμα να τον απομακρύνουν άμεσα. Βέβαια, υπάρχουν άλλοι που υποστηρίζουν ότι αυτός ο τύπος δεν ήταν σε κινηματογραφική αίθουσα αλλά βρισκόταν καταλάθος σε κάποια σκηνή της ταινίας και το έκανε εμφανώς χωρίς να τον νοιάζει.

 

 

Και ψέμα να είναι, παραμένει πιο ενδιαφέρον από την ίδια την ταινία.  



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved