Τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο για τον Jonathan Majors

Ακόμη και αν φυλακιστεί, μάλλον δύσκολα θα ξαναβρεί δουλειά στην κινηματογραφική βιομηχανία.

Απ’ ότι φαίνεται τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο για τον Jonthan Majors. Μετά τις κατηγορίες όχι μόνο έχασε κάθε ελπίδα να ξαναδουλέψει στο σινεμά, αλλά τώρα κινδυνεύει και με φυλάκιση μιας και του έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.

Για να θυμηθούμε το στόρι, στις 18 Δεκεμβρίου, το εξαμελές δικαστήριο στη Νέα Υόρκη έκρινε τον Majors ένοχο για απερίσκεπτη επίθεση τρίτου βαθμού και ένοχο για περαιτέρω κατηγορία παρενόχλησης της Grace Jabbari. Μετά την έκδοση της ετυμηγορίας, ο Majors απολύθηκε από τη Marvel και η Searchlight Pictures απέσυρε τα σχέδια για τη διανομή της ταινίας του, Magazine Dreams.

Επιπλέον, ο Majors επρόκειτο επίσης να πρωταγωνιστήσει σε μια βιογραφική ταινία του Otis Redding, μια βιογραφική ταινία για τον Dennis Rodman και το The Man in My Basement. Ωστόσο, στο μέλλον, δεν θα συμμετέχει πλέον σε κανένα από τα τρία έργα που αναφέρθηκαν. Σύμφωνα με το People, το σκεπτικό για την καθυστερημένη επιβολή της ποινής σχετίζεται με «μια σειρά από προτάσεις μετά την καταδίκη» που κατατέθηκαν από τους δικηγόρους που εκπροσωπούν τους Majors. Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί νέα ημερομηνία για την επιβολή της ποινής.

 

 

Κατά τη διάρκεια της δίκης, η οποία διήρκεσε 14 ημέρες, ο Majors αποφάσισε να μην λάβει θέση και αρνήθηκε να μιλήσει για την υπόθεση ενώ ήταν σε εξέλιξη. Ωστόσο, στις 6 Ιανουαρίου, ο Majors έσπασε τη σιωπή του εμφανιζόμενος στο Good Morning America. «Στέκομαι εκεί και ακούγεται η ετυμηγορία. Λέω, ‘‘Πώς είναι δυνατό αυτό με βάση τα στοιχεία της εισαγγελίας, πόσο μάλλον τα αποδεικτικά μας στοιχεία;’’ Πώς γίνεται αυτό; Είμαι αθλητής. Είμαι αθλητής. Γνωρίζω το σώμα μου. Ξέρω πώς κινείται. Ξέρω τη δύναμή μου. Τίποτα από αυτά δεν χρησιμοποιήθηκε πάνω της».

Ο Majors αντιμετωπίζει μέγιστη ποινή φυλάκισης ενός έτους, αλλά επειδή ο ηθοποιός δεν έχει προηγούμενες καταδίκες στο αρχείο του, ενδέχεται να μην φυλακιστεί. Σε κάθε περίπτωση φαίνεται πως το ταξίδι του τελείωσε πριν καλά-καλά αρχίσει.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved