ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ: TO NEO ΠΡΟΣΩΠΟ TΗΣ L’OREAL PARIS MEN EXPERT

Η L’Oreal Paris Men Expert, υπερήφανος υποστηρικτής του Χρυσού Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια.

Η καθημερινότητα ενός άνδρα είναι πολύ έντονη, γι’ αυτό και χρειάζεται την κατάλληλη φροντίδα που προσαρμόζεται στο σύγχρονο τρόπο ζωής του. Η L'Oréal Paris Men Expert, ηγέτιδα μάρκα στην περιποίηση της επιδερμίδας, ορίζει τα νέα θεμέλια στο κεφάλαιο της ανδρικής περιποίησης!

Ο άντρας του σήμερα δεν καθορίζεται από έναν και μόνο ρόλο. Διαθέτει πολυδιάστατους ρόλους, τον ενδιαφέρει η εικόνα του και είναι επιλεκτικός. Ένας άνδρας όπως ο Λευτέρης Πετρούνιας, δις Ολυμπιονίκης, τρεις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, έξι φορές Πρωταθλητής Ευρώπης, επιχειρηματίας, σύζυγος, πατέρας και πλέον το νέο πρόσωπο για την LOreal Paris Men Expert. Μια δυναμική προσωπικότητα που εμπνέει, πάντα προσεκτικός με την εικόνα του, κάτι που εκφράζει απόλυτα τη φιλοσοφία της ανδρικής σειράς LOreal Paris Men Expert.

 

petrouniasxmensexpert18

 

Η L'Oréal Paris Men Expert αγκαλιάζει την ανδρική ταυτότητα, αναδεικνύει την επιλεκτική πλευρά του άντρα, δίχως να τον περιορίζει σε στερεότυπα και ρόλους.

Καθ’ όλη την διάρκεια της πορείας του το 2024, χρονιά των Ολυμπιακών Αγώνων,  η L’Oreal Paris Men Expert θα βρίσκεται στο πλευρό του ως υπερήφανος υποστηρικτής της προσπάθειάς του να μας κάνει ακόμα μία φορά περήφανους.

Τα δημιουργικά πορτρέτα της συνεργασίας υπογράφει ο γνωστός πορτρετίστας φωτογράφος, ΝΙΚ ΖΙΚ.

 petrouniasxmensexpert17

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved