Η OMEGA x Swatch δημοπρατεί τα ρολόγια της για καλό σκοπό

Τα έσοδα από τα ρολόγια θα δοθούν για την καταπολέμηση της απώλειας όρασης.

Έκανε το ντεμπούτο της το 2022, η συλλογή MoonSwatch της OMEGA και της Swatch γνώρισε άμεση επιτυχία και ακολούθησε η συλλογή Mission to Moonshine Gold το 2023. Με βάση τα προηγούμενα μοντέλα, καθένα από τα 11 ρολόγια περιείχε ένα δείκτη δευτερολέπτων επικαλυμμένο με χρυσό Moonshine 18 καρατίων, με ειδικές λεπτομέρειες που σχετίζονται με την εμφάνιση της σελήνης κατά τον μήνα που κυκλοφόρησαν.

Τώρα, για πρώτη φορά, και τα 11 από τα τελευταία μοντέλα προσφέρονται σε ένα ενιαίο σετ, που στεγάζεται μέσα σε μια μοναδική βαλίτσα. Θα εκτίθενται σε 11 μπουτίκ OMEGA σε όλο τον κόσμο από 1-11 Φεβρουαρίου. Κάθε σετ είναι μοναδικό, έρχεται με ένα μοναδικό νόμισμα χαραγμένο με τον κωδικό 3 γραμμάτων από την πόλη στην οποία εμφανίστηκε - κωδικός που επαναλαμβάνεται στο πλάι κάθε ρολογιού στη θήκη.

 Και τα 11 σετ θα δημοπρατηθούν από τον Sotheby's, με την υποβολή προσφορών από τις 12 έως τις 24 Φεβρουαρίου, και όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την Orbis International, μια φιλανθρωπική οργάνωση που καταπολεμά την τύφλωση και την απώλεια όρασης σε όλο τον κόσμο.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved