Είμαστε πολύ ηλίθιοι για την Τζούλια Αλεξανδράτου

Έλληνα πολίτη, δεν το ‘χεις και το ξέρεις.

Τελικά στην Ελλάδα το πρόβλημά μας είναι ότι δεν μας ενδιαφέρει να γινόμαστε καλύτεροι, να βολευόμαστε στα μέχρι τώρα κεκτημένα και ύστερα να φροντίζουμε να επιπλέουμε. Ποιος ο λόγος άλλωστε να κάνουμε το βήμα παραπάνω, από τη στιγμή που έχουμε σιγουρέψει τη θέση μας;

Και το καλύτερο; Αν δούμε κάποιον με όνειρα, φιλοδοξίες και όραμα θα φροντίσουμε να τον κάνουμε σαν τα μούτρα μας. Μα είστε καλά που θα παραδειγματιστούμε από εκείνον για να γίνουμε καλύτεροι; Δεν πιστεύουμε στον ανταγωνισμό, αλλά στον φθόνο. Κάτι ήξερε η Τζούλια Αλεξανδράτου και έφυγε για την Αμερική. Και όχι μόνο έφυγε, κάνει και καριέρα στο Only Fans, ενώ πρόσφατα αποφάσισε να μας κράξει. Όλους μαζί ομαδικώς.

Συγκεκριμένα, σε ένα Q&A στον λογαριασμό της στο Instagram, δέχτηκε την ερώτηση αν επισκέπτεται ποτέ την Ελλάδα και η απάντηση, μάλλον, πίκρανε τους followers της.

 

 

Μετά την δράση ακολουθεί η αντίδραση, και όπως ήταν λογικό, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που στην επίθεση της Τζούλιας Αλεξανδράτου απάντησαν με τον ίδιο τρόπο. Ή και με χιουμορίστικο.

 

 

Δεν χρειάζεται να αναφερθούμε όμως σε αυτά τα σχόλια, ούτε καν στον εκνευρισμό που μπορεί να σου προκαλεί αυτή η ατάκα της άλλοτε Miss Young. Αν θεωρείς ότι απευθύνεται σε σένα, τότε μπορείς ελεύθερα να εκνευριστείς και να απαντήσεις. Διαφορετικά μπορείς να έχεις τον ίδιο συλλογισμό όπως ένας χρήστης στο Twitter «το χειρότερο δεν είναι ότι η Τζούλια είπε τους Έλληνες ηλίθιους, το χειρότερο είναι ότι η Τζούλια έχει δίκιο» και να αναρωτηθείς βαθύτατα για το IQ και την ανθρωπιά σου, και ύστερα να αναρωτηθείς πώς δεν θα είσαι ένας από τους «ηλίθιους Έλληνες».

Με λίγα λόγια, το αν τελικά έχει δίκιο η Τζούλια Αλεξανδράτου εξαρτάται από τον υδράργυρο του εκνευρισμού σου. Αν τσαντίστηκες ίσως και να έχει δίκιο. Αλλιώς, προχωράμε…

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved