INTIME Τσίπης οδηγός γλίτωνε τα διόδια με τρόπο… κατασκοπικό

Δεν είναι ο Σάββας Κωφίδης, αλλά κάτι κοντινό σε 007. Μόνο που τον έπιασαν και τώρα πρέπει να ζητήσει δάνειο για το πρόστιμο.

Οι μέρες εκείνες που ο μύθος Σάββας Κωφίδης έκανε μόδα το κίνημα «Δεν πληρώνω» στα ελληνικά διόδια δύσκολα θα ξεχαστούν, ωστόσο, ποιος είπε ότι ήταν ο μόνος τρόπος για να περάσεις τα διόδια undetected;

 

 

Μια φορά και έναν καιρό βέβαια πολλοί εξυπνάκηδες οδηγοί κολλούσαν πίσω από τα προπορευόμενα οχήματα, περνώντας έτσι την μπάρα, χωρίς όμως να ξέρουν ότι κάποια στιγμή οι κάμερες θα τους «δώσουν» στις Αρχές με αποτέλεσμα να τους έρθει ένα ξεγυρισμένο ποσό για πρόστιμο.

Παρόλα αυτά, ένας άλλος εξυπνάκιας οδηγός από τις ΗΠΑ, μη έχοντας καμία όρεξη να πληρώσει, βρήκε έναν εναλλακτικό τρόπο να γλιτώσει από τις κάμερες, ξετυλίγοντας ένα άκρως καινοτόμο ταλέντο στον τομέα της τεχνολογίας.

Τοποθετώντας αναδιπλούμενο σύστημα πινακίδας – δηλαδή η πινακίδα να εξαφανίζεται με το πάτημα ενός κουμπιού- κατάφερνε να κρατήσει για πολύ καιρό κρυφό τον αριθμό του αυτοκινήτου και κατά συνέπεια να γλιτώνει τις πληρωμές και τα πρόστιμα.

 

 

Δυστυχώς για τον ίδιο, την τελευταία φορά που πέρασε από διόδια τον έκανε τσακωτό η αστυνομία, με αποτέλεσμα να φανερωθούν όλα τα πρόστιμα και οι πληρωμές που δεν έκανε τόσα χρόνια.

Το ποσό έφτασε περίπου τα 20 χιλιάδες δολάρια (14,5 σε πρόστιμα και άλλα 5,5 σε πληρωμές). Και για να χρωστάς 5,5 χιλιάδες δολάρια απλά για να περάσεις από διόδια, είναι βέβαιο ότι έχεις κάνει το παράπτωμα πολλές φορές.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved