TikTok Να βρείτε κάποιον να σας προστατεύει όπως το «Θηρίο» τον Chris ASMR

Ο Έλληνας που έχει κατακτήσει το TikTok κάνοντας MukBang χρειάζεται στήριξη και ανθρώπους δίπλα του που να του πουν την αλήθεια.

Αν είσαι ενεργός στο TikTok, τότε τον γνωρίζεις ήδη. Αν όχι, τότε θα χρειαστεί ένας πρόλογος ώστε να σου συστήσουμε τον Chris ASMR. Πρόκειται για έναν δημιουργό περιεχομένου που έχει γίνει viral στο TikTok κάνοντας βίντεο MukBang. Η λέξη mukbang είναι μια κορεατική συντομογραφία για τη “εκπομπή φαγητού”. Ξεκίνησε από τη Νότια Κορέα γύρω στο 2014 και γρήγορα έγινε παγκόσμια τάση. 

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, ο Chris ASMR καταναλώνει τεράστιες ποσότητες φαγητού μπροστά σε μία κάμερα και ο κόσμος παρακολουθεί. Για έναν ανεξήγητο λόγο, οι άνθρωποι απολαμβάνουν να βλέπουν κάποιον άγνωστο να καταναλώνει τεράστιες ποσότητες φαγητού και φυσικά να κοροϊδεύουν. Ο content creator γίνεται viral, βγάζει χρήματα και όλοι είναι ( ; ) ευχαριστημένοι. 

Ωστόσο κάποιος οφείλει να πει την αλήθεια στον Chris ASMR: Το παιδί κινδυνεύει. Η παχυσαρκία είναι πρόβλημα. Όπως ακριβώς και η νευρική ανορεξία. Η παχυσαρκία, εκτός από το γεγονός πως σε δυσκολεύει σε βασικά πράγματα στην καθημερινότητά σου, οδηγεί σε δυσάρεστες και πολλές φορές σε μη αναστρέψιμες επιπτώσεις στην υγεία. 

@chrisasmr_fanpage Απάντηση στον χρήστη @giorgos_ventouris #fy #fyp #viral #greecetiktok #greece #mukbang #food #eating #pita #beer #chrisasmr #fanpage #serres #kavala ♬ πρωτότυπος ήχος - ChrisASMR_Fanpage

Κι αν υπάρχει κάποιος που το γνωρίζει καλύτερα απ’ όλους είναι το “Θηρίο”. Ο δημοφιλής πρώην ράπερ που έγινε γνωστός από τα περιττά κιλά του, πριν λίγα χρόνια υποβλήθηκε σε εγχείρηση και έχει αλλάξει τόσο την εμφάνισή του όσο και τη ζωή του. Διατηρεί πλέον αισθητική δερματολογική κλινική για αφαίρεση τατουάζ και όχι μόνο. Σε ένα από τα τελευταία βίντεό του, κάλεσε τον Chris ASMR με σκοπό να τον βοηθήσει να χάσει τα κιλά του.

@thiriotattooremoval Θετω τον εαυτο μου στην διαθεση σου για οτιδηποτε χρειαστεις! #chrisasmr #chrisasmrmukbang #chrisasmrmukbangfoodnota #chrisasmrmukban #chrisasmrr #chrisasmrfanpage #mpesfy #fyp #fy #foryoupage #foryou #pov #thirio #viral @Kostas Drakoulas ♬ πρωτότυπος ήχος - Thirio tattoo removal

«Τον τελευταίο καιρό παρακολουθώ αυτό το παιδί που ενώ είναι παχύσαρκος καταναλώνει πολύ μεγάλες ποσότητες φαγητού και αυτό το δημοσιοποιεί. Θέλω να θέσω τον εαυτό μου στην διάθεσή του φίλε Chris και αν χρειαστείς κάποια βοήθεια στην απώλεια κιλών, έχω μιλήσει ήδη με τον γιατρό μου. Κοιτάω ήδη πώς μπορούμε να σε βοηθήσουμε αν αυτό το θελήσεις ποτέ. Στο να χάσεις κιλά, στο να φτιάξεις τη ζωή σου. Ακριβώς επειδή το έχω περάσει, είμαι στη διάθεσή του να βρούμε χορηγούς, να γλιτώσεις χρήματα, μπορεί και όλα. Σε παρακαλώ μην το πάρεις στραβά, από ενδιαφέρον το λέω επειδή ξέρω πολύ καλά πώς είναι ένας άνθρωπος να είναι παχύσαρκος. Το λέω με καλή διάθεση», ανέφερε αρχικά ενώ πρόσθεσε σε επόμενο video:

@thiriotattooremoval Απανταω αυτο και τιποτα αλλο οτι και να γραψετε!!! #chrisasmr #chrisasmrmukbang #chrisasmrmukbangfoodnota #chrisasmrmukban #chrisasmrfanpage #mpesfy #fyp #foryoupage #foryou #pov #thirio #chrisasmrr #fy #viral ♬ πρωτότυπος ήχος - Thirio tattoo removal

«Στάζετε δηλητήριο και αυτό το πράγμα πηγάζει από μέσα σας. Με καλή δήθεν διάθεση σχολιάζετε γιατί δεν έστειλα προσωπικό μήνυμα στον Chris. Ένα παιδί σαν τον Chris, αυτό που κάνει είναι για την διασημότητα. Και όπως ο ίδιος έχει πει, δεν είχε φίλους, δεν ενδιαφερόταν κανείς για εκείνον. Αν κανείς δεν του δείξει πως μπορεί να έχει δημοσιότητα με το να καλυτερεύσει τη ζωή του, ποιο είναι το κίνητρο για να το κάνει εφόσον δεν καταλαβαίνει ότι αυτοκαταστρέφεται. Πώς πιστεύετε πως θα βρεθούν επίσης τα λεφτά για να βοηθήσεις έναν άνθρωπο. Ιδιωτική κλινική, αναισθησιολόγος, υλικά, φάρμακα, νοσηλεία. Ποιο είναι το τυράκι που θα δώσουμε σε αυτούς για να βοηθήσουμε έναν άνθρωπο; Και εγώ προωθούσα την παχυσαρκία μου ως φυσιολογική. Λέγομαι Θηρίο, έκανα μουσική ως παχύσαρκος. Το παιδί αυτό το βλέπει ως κάτι φυσιολογικό».

@christoalani Ο χρηστάρας μας απο συνήθεια κάνει Μμμ? #chrisasmr #chrisasmrmukbang #chrisasmrmukbangfoodnota #chrisasmr ♬ original sound - chrisToAlani

Το “Θηρίο” μίλησε την γλώσσα της αλήθειας. Δεν ξέρω το περιβάλλον που μεγαλώνει ο Chris. Αλλά χρειάζεται κάποιον να του πει την αλήθεια. Χρειάζεται προστασία. Υπάρχουν κάποια πράγματα στη ζωή που δεν μπορούν να θυσιαστούν για τα viral videos που δε θα διαρκέσουν και πολύ. Ο κόσμος βαριέται εύκολα και ψάχνει τον επόμενο διασκεδαστή. Τα κιλά και τα προβλήματα υγείας θα συνεχίσουν να υπάρχουν στον Chris ακόμη και όταν κλείσουν οι κάμερες. 

Και τότε ίσως να είναι πολύ αργά.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved