5 γέλια συναδέλφων που αποσυντονίζουν όλο το γραφείο

Άλλοι γελάνε από μέσα τους, άλλοι για να τους ακούσει και το δίπλα κτίριο.

Το γραφείο είναι και αυτός ένας μικρόκοσμος, ένα μέρος που περνάμε πολλές ώρες από την ημέρα μας. Κάπως έτσι γεννιέται και το αίσθημα οικειότητας που υπάρχει με τους συναδέλφους, αφού τους βλέπεις κάθε ημέρα και αρχίζεις να τους μαθαίνεις, θες-δεν θες. Ξεκινάς να μαθαίνεις τα καλά και τα κακά τους. Είναι πολλοί οι τύποι που θα γνωρίσεις, ανάμεσά τους και εκείνοι που έχουν ένα ιδιαίτερο γέλιο. Ξέρεις είναι εκείνος ο συνάδελφος που το γέλιο του ξεχωρίζει, που χωρίς να τον δεις έχεις καταλάβει ότι είναι αυτός που γελάει. Φτιάξαμε λίστα με τα πέντε γέλια που έχουμε ξεχωρίσει όλα τα χρόνια που δουλεύουμε. Μάλλον θα εντοπίσεις και εσύ έναν δικό σου συνάδελφο ή μπορεί και τον εαυτό σου.

O αντιπαθητικός συνάδελφος που μιλάει μόνο στις γυναίκες του γραφείου

Εκείνος που «κακαρίζει»

Αχ αυτός ο τύπος! Είναι εκεί και σε κάθε τι αστείο που λέγεται το γέλιο του είναι σαν γάργαρο κακάρισμα. Βασικά, εκεί που μπορεί να γελάς και εσύ, σου σταματάει απότομα το γέλιο. Είναι τόσο αντιαισθητικό που είναι σχεδόν τρομακτικό.

Εκείνος που δεν ξέρεις αν είναι άντρας ή γυναίκα

Εντάξει με τον καιρό έμαθες ποιος είναι. Στο πρώτο μήνα της δουλειάς, ίσως να δυσκολευόσουν να καταλάβεις ακόμη και το φύλο. Έχει και αυτό το γυναικείο ηχόχρωμα και δεν παίρνει καν ανάσα όταν γελάει. Σου έχει μείνει χαραγμένο στο μυαλό σου, αυτό το γέλιο.

 

 

Εκείνος που νομίζεις ότι κλαίει ή πνίγεται

Γελάει τόσο πολύ και να ζήσει χίλια χρόνια ο άνθρωπος, όμως είναι τόσο τρομακτικό που μπορεί ενίοτε να φοβάσαι μην πάθει τίποτα. Δάκρυα πέφτουν σαν ποτάμια από τα μάτια του και εκείνος κοκκινίζει. Δεν θα σου πούμε ψέματα, πάντα μας αγχώνει αυτός ο τύπος.

Το μακρόσυρτο γέλιο στα όρια του νευρικού

Είναι εκείνος που τραβάει το γέλιο του. Το πάει, το πάει, το ξανά πάει και δεν έχει τελειωμό. Συχνά θα τον πιάσει νευρικό, αφού δεν μπορεί να σταματήσει να γελάει. Είναι εκείνος ο συνάδελφος  που μπορεί να γελάει με το πέταγμα της μύγας. Ναι συνήθως είναι εκείνοι οι άνθρωποι που γελάνε με απλά πράγματα.

Αυτός που γελάει σαν να είναι ringtone κινητού

Για να θυμούνται οι παλιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι. Τα ringtone ήταν ένας ήχος που έμπαινε ως ήχος κλήσης και πήγαινε κάπως τουτ-τουτ-τουτ, όπως είναι και το γέλιο του συναδέλφου που κάθεται απέναντι. Στο τουτ-τουτ-τουτ βάλε χα-χα-χα και θα σου έρθει στο μυαλό αυτός ο συνάδελφος. Είναι σημείο αναφοράς το γέλιο του και όλοι το έχουν προσέξει στο γραφείο.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved