associated press Η Selena Gomez είναι το icon που έχουμε ανάγκη

Αποδέχεται τις αλλαγές στο σώμα της και στέλνει το πιο δυνατό body positivity μήνυμα.

Τα social media έχουν δύναμη. Οι celebrities και οι influencers έχουν δύναμη. Οπότε αν προσπαθήσουν να στείλουν το σωστό μήνυμα, τότε μπορεί ν’ αλλάξουν τα δεδομένα. Ξέρεις ποιος το κάνει καλύτερα από τον καθένα;

Η Selena Gomez

selena gomez1

Η υπερ-ταλαντούχα ηθοποιός και τραγουδίστρια ανέβασε στο Instagram δύο διαφορετικές εικόνες από δύο διαφορετικές περιόδους της ζωής της. “Σήμερα συνειδητοποίησα ότι δεν θα φαίνομαι ποτέ ξανά έτσι”, έγραψε δίπλα σε μια φωτογραφία της όπου ποζάρει με μπικίνι από το 2013 και ήταν 21 ετών. Έπειτα μοιράστηκε μία φωτογραφία της από το 2023 με περισσότερα κιλά, γράφοντας χαρακτηριστικά: “Δεν είμαι τέλεια, αλλά είμαι περήφανη που είμαι αυτή που είμαι… Μερικές φορές ξεχνάω ότι είναι εντάξει να είμαι εγώ“.

selena gomez2

Πρόκειται για ένα απόλυτο body positivity μήνυμα και δεν είναι η πρώτη φορά που στέλνει ένα τέτοιο μήνυμα. Τον Οκτώβριο του 2023, είχε μιλήσει για την ντροπή που ένιωθε για το σώμα της όταν είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση μετά τη διάγνωση λύκου. Η πρωταγωνίστρια του Only Murders in the Building, η οποία ήταν 24 ετών όταν διαγνώστηκε, θυμήθηκε ότι αισθάνθηκε ότι δεν είχε πλέον «το σώμα μιας έφηβης», γεγονός που την έκανε να αισθάνεται άσχημα. «Κανένα από τα ρούχα που είχαν εκεί δεν μου έκανε και ένιωθα αμήχανα, αλλά πόσο ρεαλιστικό είναι να περιμένουμε να μην αλλάξει στο πέρασμα των χρόνων το σώμα μιας φυσιολογικής γυναίκας;».



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved