Η gift list των γιορτών: Premium προτάσεις για τα καλύτερα Xmas δώρα που θα χαρίσεις

Αν το να βρεις τα χριστουγεννιάτικα δώρα που θα ενθουσιάσουν τους φίλους και την οικογένειά σου αναδεικνύεται συνήθως σε «σταυρόλεξο» για δυνατούς λύτες, τότε αυτόν  το Δεκέμβριο, όλοι οι δρόμοι σε οδηγούν στα Bag Stories!

Για κάνουμε ακόμη πιο εύκολη την ετοιμασία της γιορτινής gift list σου, εμείς πήγαμε ήδη σε ένα κατάστημα Bag Stories και βρήκαμε τα Xmas δώρα που σίγουρα θα εκτιμήσει ο κολλητός, ο αδερφός, ο πατέρας σου ή ο αγαπημένος σου συνάδελφος. Είσαι έτοιμος για λίγη γιορτινή έμπνευση;

 

bag1

 

Μήπως ψάχνεις ASAP για ένα δώρο για τον urban lover της παρέας; Αν θέλεις να κάνεις τη διαφορά με την επιλογή σου, προτίμησε ένα πιο ιδιαίτερο backpack, όπως ένα σακίδιο πλάτης σε στυλ ταχυδρόμου ή εναλλακτικά, επίλεξε μία τσάντα χιαστή.

 

bag2

 

Φυσικά, στις all time classic προτάσεις δώρων για έναν άντρα βρίσκεται το πορτοφόλι. Για να ξέρεις, ωστόσο, ότι η επιλογή σου είναι πιο ξεχωριστή, προτίμησε ένα κομψό, πρακτικό και κυρίως premium πορτοφόλι.

 

bag3

 

Αν στη χριστουγεννιάτικη gift list σου, βέβαια, βρίσκεται ένας traveler, τότε δεν υπάρχει καλύτερο δώρο για εκείνον από ένα σακ βουαγιάζ ή μία τσάντα ταξιδιού για τις αποδράσεις του. Μήπως όμως, μία τσάντα ταξιδιού είναι η ιδανική επιλογή δώρου και για εσένα που έχεις βάλει στόχο να σπάσεις το ρεκόρ σου στα ταξίδια και τα city breaks το 2024;

 

bag4

 

Τα Χριστούγεννα είναι εδώ και οι καλύτερες προτάσεις για δώρα βρίσκονται στα καταστήματα Bag Stories. Τσάντες, τσαντάκια, σακ βουαγιάζ, πορτοφόλια, backpacks: Μία βόλτα στα Bag Stories αρκεί για να πάρεις την απαραίτητη έμπνευση και να βρεις τα πιο στυλάτα, πρακτικά και premium δώρα των γιορτών. Πρώτα όμως, πάτα το play στο βίντεο που ετοιμάσαμε για εσένα -και μας ευχαριστείς μετά!

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved