Assosiated Press Η τρολιά του αιώνα «γέννησε» κορυφαίο μπιτάκι στο σπίτι των Phoenix Suns

Ο Steve Kerr των Warriors είπε ότι «το γήπεδο των Suns είναι techno club» και έγινε το πιο ωραίο remix.

Όταν σε κράζουν θες να απαντήσεις με ανάλογο τρόπο, ωστόσο αν το κάνεις με ευφάνταστο και καθόλου προσβλητικό τρόπο, τότε το comeback σου θα μνημονεύεται από όλους. Ο DJ Chris Villa, υπεύθυνος για τον ρυθμό στο γήπεδο των Phoenix Suns, άκουσε τον προπονητή των Warriors, Steve Kerr να τα βάζει με τους ήχους του, λέγοντας δημόσια πως δεν θυμίζει μπασκετικό γήπεδο αλλά South Beach Club.

 

 

Για μας τους Ευρωπαίους βέβαια, αυτό είναι τίποτα, ειδικά από τη στιγμή που υπάρχουν έδρες με μεγαλύτερο θόρυβο από αυτόν, όπως το ΟΑΚΑ, της Παρτίζαν, του Ερυθρού Αστέρα, το Nick Galis Hall στο Αλεξάνδρειο και πάει λέγοντας. 

Στο μυαλό μας έρχεται πάντα εκείνη η επική ατάκα του Νίκολα Γιόκιτς, όταν τον ρωτήσαν σε συνέντευξη Τύπου αν τον τρόμαξαν τα γιουχαρίσματα των φιλάθλων των Χιτ στους περσινούς τελικούς του ΝΒΑ, με τον ίδιο να λέει στον δημοσιογράφο «φίλε έχω παίξει στην Σερβία, τι μου λες τώρα;».

 

 

Ο Γιόκιτς λοιπόν επιβεβαίωσε πως όταν έχεις χιούμορ, φαντάζεσαι και υπέροχες απαντήσεις. Ο DJ Villa, λοιπόν, αποφάσισε να κάνει ένα δικό του remix πριν την έναρξη του τελευταίου αγώνα των Suns, χρησιμοποιώντας τον ήχο του «Satisfaction» βάζοντας όμως πάνω τους στίχους -μάλιστα τους στίχους- του Steve Kerr και έβγαλε ένα μπιτάκι-θαύμα.

Σε ελεύθερη μετάφραση, τα λόγια ήταν «Σε αυτό το κτίριο δεν μπορείς να ακούσεις τίποτα, είναι σαν κλαμπ στις νότιες παραλίες. Είναι σαν techno club μουσική».

Επειδή όμως τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, βάλτε το ηχείο στη διαπασών και απολαύστε το κορυφαίο τρολ remix που ενδέχεται να γίνει ύμνος στο Footprint Center του Phoenix.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved