INTIME Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε την πιο black αλήθεια για τη ζωή στην Ελλάδα

Μια ατάκα, με αυτοκριτική και αλήθειες: «Έχω κάνει λάθη, αλλά δουλεύω σαν σκύλος και 20 του μήνα είμαι άφραγκος. Η ζωή μας είναι black, δεν είναι Friday».

Οι αποχωρήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται σε πρώτο πλάνο. Η αποχώρηση της ομάδας Αχτσιόγλου μονοπωλεί την επικαιρότητα αλλά ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχει διαφορετική γνώμη. Ο γνωστός παρουσιαστής σχολίασε στην εκπομπή του Alpha «Super Κατερίνα» τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και το σχόλιό του ήταν το πιο σωστό που έχει ειπωθεί όλες αυτές τις ημέρες. 

«Ο λαός με τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Νέα Δημοκρατία θα υποφέρει οικονομικά και εκεί είναι το μεγάλο δράμα. Από το ΣΥΡΙΖΑ θα βγει ένα άλλο σχήμα, το θέμα είναι πώς θα επιβιώσει ο ελληνικός λαός και δεν θα είναι στα πρόθυρα της οικονομικής πολιτικής – βιολογικής αυτοκτονίας», ανέφερε αρχικά για να προσθέσει εν συνεχεία:  «Παιδιά, μάχη στα super market θα γίνεται. Το λάδι έγινε χρυσός. Μην χάνουμε τον προσανατολισμό. Κασσελάκηδες μπορούν να υπάρξουν, είτε ως ηγέτες, είτε ως πρόσωπα τα οποία η ιστορία θα τα βάλει στην άκρη.

Αλέξης Τσίπρας: Ένας κύκλος που έκλεισε όπως του άξιζε και όταν έπρεπε

Γιατί να τραβάει αυτά τα πράγματα ο κόσμος; Γιατί η νέα φορολογία διαλύει τους μικρομεσαίους. Γιατί είχαμε χθες απεργία, τι έγινε με τους ταξιτζήδες, τι πληρώνουμε και πώς θα πληρώσω το ενοίκιό μου και το ηλεκτρικό; Μπορεί να έχω κάνει λάθη, αλλά δουλεύω σαν σκύλος και 20 του μήνα είμαι άφραγκος. Και θα έρχεται ο άλλος με επιδόματα και με υπεροψίες 41% να μου λέει για την Ελλάδα της ευμάρειας; Δεν δέχομαι από κανέναν από αυτούς να λένε χαριτολογήματα περί Black Friday. Είναι η ζωή μας black, δεν είναι Friday».

 

Όταν o Ανδρέας Μικρούτσικος παρουσίαζε το «Μεγάλο Παζάρι»

Ποιος μπορεί να διαφωνήσει με τον Ανδρέα Μικρούτσικο; Η ακρίβεια έχει χτυπήσει το ελληνικό νοικοκυριό, η φορολογία διαλύει τη μεσαία τάξη και τα ΜΜΕ ασχολούνται όλη μέρα με τον Στέφανο Κασσελάκη. Μία εικονική πραγματικότητα. Τα πραγματικά ζητήματα είναι αλλού. Νέα παιδιά δεν μπορούν να κάνουν οικογένεια και 30άρηδες επιστρέφουν στα πατρικά τους. Ο μισθός κάνει φτερά στις 20 του μήνα και δεν υπάρχει μέλλον. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι η φωνή της λογικής. Η ζωή μας είναι black, δεν είναι Friday. 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved