Youtube Ακατάλληλο για κλειστοφοβικούς: Σπίτι με πλάτος 2.5 μέτρα κοστίζει 245 ευρώ το μήνα

Κάποια υπερβολή στον μινιμαλισμό. 

Τα διαμερίσματα λίγων τετραγωνικών μέτρων είναι τάση. Όχι επειδή μας βολεύουν αλλά επειδή είναι οικονομικότερα. Η τσέπη μας πονάει και τα ενοίκια φτάνουν στον Ύψιστο. Οπότε η λύση βρίσκεται στα λιγότερα τετραγωνικά μέτρα. Βέβαια οι Ιάπωνες είπαν να το τερματίσουν. 

 

 

Αυτό διαπιστώσαμε στο βίντεο του διάσημου Youtuber, Norm Nakamura, o οποίος επισκέφτηκε το μικρότερο σπίτι της Ιαπωνίας, στην περιοχή Νίμα του Τόκιο. Το κτίριο, στο οποίο βρίσκεται το συγκεκριμένο διαμέρισμα είναι ένα από τα πιο στενά που έχουμε δει, με την κατασκευή του να προκαλεί την περιέργεια των περαστικών. Με πλάτος μόλις 2,5 μέτρα, το σπίτι δεν ενδείκνυται για κλειστοφοβικούς, μιας και οι κινήσεις που μπορεί να κάνει κάποιος εκεί μέσα είναι περιορισμένες. 

 

 

Ποιες είναι οι παροχές που προσφέρονται σε μόλις 2.5 μέτρα σπίτι; Μια μικροσκοπική κουζίνα, ένα μπάνιο με ντουζιέρα και ένας χώρος για το κρεβάτι. Παρά τους περιορισμούς του ακινήτου, φαίνεται πως η τιμή του το κάνει ιδιαίτερα ελκυστικό σε φοιτητές ή σε όποιον θέλει να μείνει για λίγους μήνες στην πρωτεύουσα της Ιαπωνίας, μιας και κοστίζει 245 ευρώ τον μήνα. 

Το video έχει προφανώς viral και τα σχόλια ήταν κάπως αρνητικά. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved