Το Bodies δεν είναι ένα αστυνομικό θρίλερ όπως τα άλλα

Ο Stephen Graham πρωταγωνιστεί και η υπόθεση παίζει με το μυαλό σου. Τι άλλο να ζητήσεις;

Έχεις νιώσει και εσύ ότι τα crime series στις τηλεοπτικές σειρές λένε απλώς την ίδια ιστορία ξανά και ξανά; Λοιπόν, μια νέα παράσταση με πρωταγωνιστή τον υπέροχο Stephen Graham σε ρόλο ντετέκτιβ, θα κάνει ακριβώς αυτό.

Ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί στο νέο αστυνομικό θρίλερ που ονομάζεται Bodies και περιγράφει έναν ίδιο σε χαρακτηριστικά φόνο που συμβαίνει πολλές φορές κατά τη διάρκεια 150 ετών. Η υπόθεση βασίζεται στο ομώνυμο graphic novel του 2015 από τον Si Spencer.

Και το να βλέπεις πως ταυτόχρονα πολλοί ντετέκτιβ προσπαθούν να λύσουν την ίδια δολοφονία, μπορεί να ακούγεται κάπως αλλόκοτο ή και δύσκολο στο να το ακολουθήσεις, αλλά σίγουρα δείχνει ενδιαφέρον. Και ειδικά μετά το teaser trailer.

 

 

H αρχή γίνεται στο 1890 όπου, παρότι είναι ο Τζακ ο Αντεροβγάλτης που κλέβει τα φώτα της δημοσιότητα, ο ντετέκτιβ Edmond Hillinghead στρέφει τη ματιά του σε ένα φόνο που δείχνει άνευ σημασίας σε όλους τους υπόλοιπους, αλλά τελικά σημαίνει πολλά περισσότερα. Το ίδιο φονικό αντικρίζουν το 1940 ένας τυχοδιώκτης με το όνομα Charles Whiteman και εν συνεχεία η ντετέκτιβ Sahara Hasan το 2010. Και τελειώνει εκεί; Όχι. To 2050 η φουτουριστική αστυνομικός Maplewood, αντικρίζει τον ίδιο τελετουργικό φόνο σε έναν post-apocalyptic κόσμο.

 

 

 

Η σειρά θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 19 Οκτωβρίου.   



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved