Youtube Αστυνομικοί κόβουν τούρτα γενεθλίων σε 18χρονο κλέφτη και έπειτα τον συλλαμβάνουν

Η αστυνομία της Βραζιλίας δεν μπορεί να συλλάβει έναν ληστή κάτω από 18 ετών, οπότε πάει σπίτι του, κάνουν μαζί γενέθλια στην πιο πικρή τούρτα της ζωής του.

Πώς φαντάζεσαι τα χειρότερα γενέθλια της ζωής σου; Λογικά να μην έχεις κανονίσει τίποτα, να σ’ έχουν ξεχάσει όλοι και να περνάς τη νύχτα μόνος βλέποντας τηλεόραση. Κι αφού μιζέριασες, καιρός να μάθεις πως υπάρχουν και χειρότερα σκηνικά. Όταν μάλιστα είσαι 18 ετών, το μόνο που σκέφτεσαι είναι να πάρεις τους κολλητούς και να γυρίσετε 7 το πρωί κομμάτια από το πιοτό. Όλα αυτά δεν τα έζησε ένας έφηβος από τη Βραζιλία. Όχι ότι θα πρέπει να κλάψουμε κιόλας, καθώς ήθελε και τα έπαθε.

Αυτός ο τυπάκος, λοιπόν, που σ’ ένα παράλληλο σύμπαν αγωνίζεται στη Σάντος και τα μεγάλα ευρωπαϊκά clubs σφάζονται για τα πόδια του, γιόρτασε τα πρώτα του γενέθλια ως ενήλικας παρέα με την αστυνομία. Η ιστορία έχει ως εξής: Ο εν λόγω έφηβος κατηγορείται ως διαβόητος κλέφτης. Ωστόσο στη Βραζιλία όλοι όσοι εμπλέκονται σε εγκλήματα και είναι κάτω από 18 ετών δεν μπορούν να συλληφθούν. Οι αστυνομικοί περίμεναν τον έφηβο να κλείσει τα 18 έτη ζωής, βρέθηκαν στο σπίτι του και του έκαναν μια υποτιθέμενη έκπληξη γενεθλίων. Διοργάνωσαν ένα πάρτι γενεθλίων για τον εορτάζοντα και έπειτα τον συλλαμβάνουν.

Αυτό φυσικά δεν είναι το μοναδικό περιστατικό. Με την εγκληματικότητα στους εφήβους να είναι σε έξαρση, οι αρχές της Βραζιλίας συνηθίζουν να κερνάνε αυτά την πικρή τούρτα γενεθλίων. Τα video από αυτά τα πάρτι γενεθλίων γίνονται συχνά viral, όπως το παρακάτω.

Οπότε την επόμενη φορά που θα σκεφτείς πως πέρασες άσχημα τα γενέθλιά σου, σκέψου πως σίγουρα υπάρχουν και χειρότερα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved