Έστησε σαλόνι με πολυθρόνες στην παραλία, ξεκίνησε το «κίνημα της Αντουανέτας»

«Δε σας αρέσουν οι ξαπλώστρες, οκ θα στήσω σαλόνι», σκέφτηκε επιχειρηματίας στην Κουρούτα.

«Κίνημα της Πετσέτας», «Ελεύθερες Παραλίες», πείτε το όπως θέλετε, σημασία έχει το εξής: Η τήρηση της εφαρμογής των νόμων και η ελεύθερη πρόσβαση στις παραλίες. Η αρχή έγινε στην Πάρο. Μετά από χρόνια ασυδοσίας των επιχειρηματιών, οι οποίοι στο όνομα της επένδυσης έχουν κατακλύσει κάθε εκατοστό των παραλιών με ξαπλώστρες και τραμπουκίζουν όσους θέλουν να βάλουν την πετσέτα τους χωρίς να πληρώσουν, οι κάτοικοι πήραν την κατάσταση στα χέρια τους. Έβαλαν τα μαγιό τους, πήραν τις πετσέτες τους και έκαναν επιδρομή στις παραλίες σαν άλλοι Βίκινγκς. Οι παραλίες είναι για όλους και έτσι θα παραμείνουν.

Το κίνημα εξαπλώνεται σε όλα τα νησιά, με τη Νάξο και τη Ρόδο να έχουν πάρει την σκυτάλη. Ωστόσο αυτά τα κινήματα δεν αγγίζουν την Αμαλιάδα. Συγκεκριμένα σε παραλία στην Κουρούτα, ένας επιχειρηματίας αποφάσισε να προσθέσει μια μπαρόκ αισθητική. Οι ξαπλώστρες είναι πασέ, αλλά η πολυτέλεια δεν πρέπει να λείπει. Τι αποφάσισε να κάνει, λοιπόν; Να φτιάξει ένα σαλόνι με πολυθρόνες μπαρόκ στην παραλία για κάθε Αντουανέτα που αισθάνεται Βασίλισσα στην παραλία.

Τι show έφτιαξε ο άνθρωπος; Να πέσει το video.

 

 

Συνήθως οι δημοσιογράφοι γοητευόμαστε από τα κλισέ. Μας αρέσουν να γράφουμε για κινήσεις που διχάζουν τους χρήστες του διαδικτύου. Αλλά εδώ, όχι. Εδώ αδυνατούμε να σκεφτούμε έστω και έναν που θα του άρεσε αυτό το θέαμα. Ούτε στον ίδιο τον ιδιοκτήτη. Απλώς κατάφερε να στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω του και να διαφημίζει την επιχείρησή του. Και παραφράζοντας την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, θα πούμε πως από εμάς είναι «όχι».



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved