Σπουδές στα Ναυτιλιακά, τη Διοίκηση και τον Τουρισμό: Τι σου προσφέρει το BCA College

Όταν έρχεται η στιγμή να επιλέξεις πώς, πού και -κυρίως- τι θα σπουδάσεις, δηλαδή με τι θέλεις να ασχοληθείς στο μέλλον σου, υπάρχουν πολλοί παράγοντες που χρειάζεται να λάβεις υπόψιν σου.

Κύριο κριτήριο, πέρα από τις επιθυμίες και τα όνειρά σου, φυσικά, δεν μπορεί παρά να είναι η αξιοπιστία, η εγκυρότητα και η αναγνώριση του εκπαιδευτικού φορέα, στον οποίο θα απευθυνθείς. Πρέπει να γνωρίζεις, λοιπόν, πως το BCA College είναι ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα που λειτουργεί επιτυχώς εδώ και περισσότερο από μισό αιώνα. Κατέχει μια ευρεία γκάμα ειδικοτήτων που προσφέρουν σίγουρη επαγγελματική αποκατάσταση, καθώς το πρόγραμμα σπουδών του είναι προσαρμοσμένο στις επιταγές του σύγχρονου κόσμου, της αυριανής αγοράς εργασίας, στην οποία θα κληθείς να χτίσεις την καριέρα που ονειρεύεσαι.

Το BCA College προσφέρει ολοκληρωμένες σπουδές σε μια σειρά από ειδικότητες όπως ναυτιλιακά, διοίκηση ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, διοίκηση επιχειρήσεων, ψυχολογία και πολλά άλλα. Επιπλέον, υπάρχουν πολύ ενδιαφέροντα παρακλάδια αυτών των ειδικοτήτων, όπως παιδαγωγικά, κυβερνοασφάλεια, διαχείριση έργων, μάρκετινγκ, διαφήμιση και σχέσεις κοινού, LLM στο δίκαιο της ναυτιλίας, MBA, λογιστική και οικονομικά, επιχειρηματική ψυχολογία και διοίκηση ανθρωπίνων πόρων (HRM).

Τα προγράμματα σπουδών του διεξάγονται τόσο στα ελληνικά όσο και στα αγγλικά, ενώ ειδικά όσον αφορά στα μεταπτυχιακά προγράμματα του BCA College, μπορούν επίσης να παρακολουθηθούν online, προσφέροντας ευελιξία στους φοιτητές.

Τα πτυχία που απονέμονται με την ολοκλήρωση των σπουδών προέρχονται από βρετανικά και ελβετικά πανεπιστήμια, προσφέροντας εγγύηση υψηλής ποιότητας εκπαίδευσης.

Όσον αφορά στην εξέλιξη των σπουδαστών αφού βγουν στην αγορά εργασίας, το BCA College, διοργανώνει τις Μέρες Καριέρας, στις οποίες οι φοιτητές έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν, καθώς σημαντικές εταιρείες της αγοράς παίρνουν μέρος αναζητώντας νέα ταλέντα. Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε το γεγονός ότι πολλοί από τους σπουδαστές του BCA College αποκτούν θέσεις εργασίας ακόμα και πριν αποφοιτήσουν. Επιπλέον, μέσω του Κέντρου Σταδιοδρομίας, του Συλλόγου Αποφοίτων και των συνεργασιών του κολλεγίου με κορυφαίες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες, προωθεί και υποστηρίζει την επαγγελματική τους πορεία, εξαρχής.

 

bca2

 

Σπουδές στα Ναυτιλιακά και τον Τουρισμό

Αν ενδιαφέρεσαι για σπουδές σε δύο από τους σημαντικότερους τομείς για καριέρα στην Ελλάδα, τα Ναυτιλιακά ή τον Τουρισμό, πρέπει να γνωρίζεις πως το BCA College διαθέτει μακρά παράδοση, εμπειρία και γνώση. Αναλυτικότερα, το τμήμα Ναυτιλιακών Σπουδών του BCA College έχει μια σπουδαία ιστορία 50 ετών και θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα και καλύτερα, σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Οι φοιτητές έχουν πρόσβαση σε προηγμένες εκπαιδευτικές προσομοιώσεις, όπως η προσομοίωση μιας αίθουσας διαχείρισης στόλου σε συνεργασία με την Marine Traffic, που παρακολουθεί σε πραγματικό χρόνο την παγκόσμια ναυτιλιακή κίνηση.

Όσον αφορά στο Τμήμα Ξενοδοχειακών Σπουδών, στο City Campus του BCA υπάρχει προσομοίωση ενός 5στερου boutique hotel αποκλειστικά για την πρακτική εξάσκηση των φοιτητών, γεγονός που προσδίδει πρακτική αξία στις σπουδές τους.

Το BCA College προσφέρει επίσης υποτροφίες σε αριστούχους φοιτητές, οι οποίες μπορούν να καλύψουν έως και το 100% των διδάκτρων, ενώ με το σύστημα blended learning, οι φοιτητές δεν χάνουν ποτέ μάθημα, ακόμα και αν δεν είναι σε θέση να παρακολουθήσουν μια διάλεξη από την αίθουσα διδασκαλίας.

Το BCA College προσφέρει μια εκπαιδευτική εμπειρία που ενισχύει τις γνώσεις και τις δεξιότητες των φοιτητών, ενώ ταυτόχρονα παρέχει τις απαραίτητες ευκαιρίες για την επίτευξη επιτυχημένης καριέρας. Με τον συνδυασμό ποιοτικής εκπαίδευσης, σύγχρονων υποδομών και στενής συνεργασίας με την αγορά εργασίας, το BCA College αναδεικνύεται ως μία από τις κορυφαίες εκπαιδευτικές επιλογές για την προώθηση της καριέρας των σπουδαστών και αποφοίτων.

 

 

 

 

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved