The Exorcist Believer: Τα πόστερ που παγώνουν το αίμα

Η νέα ταινία φαίνεται ότι θα μας κάνει να μην ξανακοιμηθούμε με το φως ανοιχτό

Πείτε ό,τι θέλετε για τον Εξορκιστή, αλλά μια ταινία που κυκλοφόρησε το 1970 και συνεχίζει και επηρεάσζει το σινεμά, σίγουρα έχει κάνει καλή δουλειά στα θρίλερ. Πόσο μάλλον όταν κυκλοφορούν ακόμη ταινίες που έχουν κάτι από την ανατριχιαστική ατμόσφαιρα της πρώτης.

Η νέα ταινία που θα σκηνοθετήσει ο David Gordon Green και ονομάζεται Exorcist Believer, θα αποτελέσει sequel και παράλληλα reboot της αρχικής ταινίας του 1973. Γνωρίζουμε ήδη μάλιστα Πώς αυτή θα είναι η πρώτη από μία καινούργια τριλογία που θα ακολουθήσει και θα αποτελέσει φόρο τιμής στην αρχική του William Friedkin. Δεν ξέρουμε ακόμα πότε θα κυκλοφορήσει το πρώτο trailer, παρότι ακούγεται ότι θα κάνει την εμφάνιση του πριν το τέλος του καλοκαιριού, αλλά κυκλοφόρησαν τα πρώτα πόστερ της ταινίας. Και ναι, είναι τόσο ανατριχιαστικά όσο θα περιμένει κανείς.

 


Για την υπόθεση γνωρίζουμε ότι ένας άντρας που θα ανακαλύψω την κόρη του είναι δαιμονισμένη θα αναζητήσει την βοήθεια της Chris McNeil ενώ την εμφάνιση της θα κάνει και η Linda Blair που έπαιζε το δαιμονισμένο κοριτσάκι στην πρώτη ταινία. Αυτό από μόνο του είναι αρκετά ανατριχιαστικό ούτως ή άλλως.


Μέχρι τότε ακολουθούν οι αφίσες και προσπαθήστε να κοιμηθείτε το βράδυ.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved